Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 44 / 2 / 0
Jak się czujecie, gdy po raz pierwszy bierzecie dużą dawkę czegoś co nawet dobrze znacie? Ja ostatnio wzięłam 1200mg Ephedra i nie mrugnęłam nawet okiem. Nie chciało mi się tylko połykać takiej ilości pastylek Tussipect (cztery opakowania), ale się przemogłam gdy wyobraziłam sobie jak mnie kopnie :-). O czym myślicie tuż przed wstrzyknięciem w żyłę? Czy czujecie czasem zniechęcenie i ciśnienie na spróbowanie czegoś nowego mimo, że stare jeszcze działa?
(* Somewhere in middle of the network { } I have no time for...
(* We're looking for a center *) { } Empty words. I know there's
(* What if it turns out to be hollow? *) { } Life-within. Somehow
(* We could be what is broken... *) { } I'll set you free. Lucy Fair.
  • 38 / / 0
obawialem sie kiedy z zerowa tolerancją na opiaty zajebałem ok 1,3g kody...
i obawiałem sie kiedy mialem 1. raz trojkacik z 2 pannami
Uwaga! Użytkownik Malowniczy Krajobraz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: agquarx »
[quote="invit"]
nie chce nikogo osądzać... ale trzeba mieć najebane żeby ładować 1,2g efedryny ]
feta wyjdzie taniej, ale jeśli wezmę fetę, to skończę po trzech tygodniach bez snu. Duże dawki efedryny działają na mnie jak potężny afrodyzjak, mam wtedy okropną ochotę i olbrzymią przyjemność z seksu analnego :-)
  • 44 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: agquarx »
Malowniczy Krajobraz pisze:
Dlaczego wziąłeś tyle kodeiny jeśłi wiedziałeś, że nie masz tolerancji? Mnie zdażyło się to już parę razy i nadal nie wiem czemu lubię przedawkowywać, to coś jak ze skakaniem ze spadochronem - adrenalina.
  • 2129 / 29 / 0
Nigdy nie brałem niczego czego kompletnie nie znałem i zawsze zaczynałem od minimalnej efektywnej dawki.To są dwie podstawowe zasady. Za dużo na tym forum przypałowców którzy walą 900 mg DXM albo 400 mg kody na pierwszy raz a potem lądują na toksykologii pod tlenem
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
agquarx pisze:
Jak się czujecie, gdy po raz pierwszy bierzecie dużą dawkę czegoś co nawet dobrze znacie? Ja ostatnio wzięłam 1200mg Ephedra
jeśli to prawda to idź na kolanach do kościoła, albo kolektury totalizatora. Branie dużych dawek środków których się nie zna jest kretynizmem za przeproszeniem. Wzięłaś dawkę która by zabiła nie jednego.
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2008 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 2 razy.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 38 / / 0
agquarx pisze:
Malowniczy Krajobraz pisze:
Dlaczego wziąłeś tyle kodeiny jeśłi wiedziałeś, że nie masz tolerancji? Mnie zdażyło się to już parę razy i nadal nie wiem czemu lubię przedawkowywać, to coś jak ze skakaniem ze spadochronem - adrenalina.
wiesz, sądze że wynikało to z.. sam już nie wiem. może miałem zły dzień może dziewczyna liceum mnie rzucila hehe :D to było jakis juz czas temu, zważając ze wjebany w opiaty jestem od...2lat?
no ale tak mi tez zostało, w przypadku substancji działających na recpetory opioidowe lubiłem potem zawsze sie zajebąc niemal do nieprzytomności:) niestety ofkors tolerka rosła szybciej niż górka opakowan po lekach hiehie
Uwaga! Użytkownik Malowniczy Krajobraz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
Kuba Powiatowy pisze:
Nigdy nie brałem niczego czego kompletnie nie znałem i zawsze zaczynałem od minimalnej efektywnej dawki.To są dwie podstawowe zasady. Za dużo na tym forum przypałowców którzy walą 900 mg DXM albo 400 mg kody na pierwszy raz a potem lądują na toksykologii pod tlenem
joł bracie 400mg to nie masakra, nawet bez tolerki.. druga sprawa, że jest to bezsensowne (dawki >225mg, mowie o sytuacji, w której receptorki nie działaja jeszcze w peuni)
  • 191 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan wojtas »
WildMonkey pisze:
agquarx pisze:
Ja ostatnio wzięłam 1200mg Ephedra
Branie dużych dawek środków których się nie zna jest kretynizmem za przeproszeniem. Wzięłaś dawkę która by zabiła nie jednego.
Agquarx zna ten środek chyba bardzo dobrze :)
Uwaga! Użytkownik pan wojtas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 45 / 0
Tak, analna stymulacja rox.
skakanka
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...