Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 118 / 2 / 0
chodzi mi o to kiedy w jakich okolicznościach lubicie palić bake do wyboru jest
a)samemu (róbta co chceta xD)
b)z typami o ilorazie inteligencji -90 którzy śmieją sie ze wszystkiego nie mówiąc nic tylko sie smiejąc
c)z typami ktorzy lubią poodpierdalać nieukrywający szcześcia ktore ich ogarnia xD
d)z myśliwymi...dla których prawdziwa bania to leżenie na łące wpatrywanie sie w chmury z niekończącymi sie rozkminami a najlepiej to w tym czasie zasnąc...
e)z koleżkami którzy uwielbiają rozmawiać na najprzeróżniejsze tematy które ich wręcz fascynują
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2010 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
seb123 pisze:
chodzi mi o to kiedy w jakich okolicznościach lubicie palić bake do wyboru jest
a)samemu (róbta co chceta xD)
b)z typami o ilorazie inteligencji -90 którzy śmieją sie ze wszystkiego nie mówiąc nic tylko sie smiejąc
c)z typami ktorzy lubią poodpierdalać nieukrywający szcześcia ktore ich ogarnia xD
d)z myśliwymi...dla których prawdziwa bania to leżenie na łące wpatrywanie sie w chmury z niekończącymi sie rozkminami a najlepiej to w tym czasie zasnąc...
e)z koleżkami którzy uwielbiają rozmawiać na najprzeróżniejsze tematy które ich wręcz fascynują
c- najczęściej wybierana opcja ze względu na charaktery ziomków ]e[/b].

Rzecz jasna czasem się zdarzy przypalić samemu. :-)
לאכול חומצה!
  • 2518 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dzielnicowy »
Każda z powyższych opcji jest wskazana od czasu do czasu. Grunt to nie popaść w rutynę ;]
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: golden afternoon »
wszsytko prócz 'b'.
na woodstocku miałem okazje być namiot obok z kolesia któy po wypowiedzeniu przy nim słowa 'beton' lub 'sanki' potrafił tarzać się ze śmiechu przez 20 minut, o tym ze miał katogerie 'd' w ksiazeczce wojskowiej kotra kazdemu sie chwalil i ogolnie byl mocno popierdolony i nie umial zlozyc zdania bez podsmiechujki to nie wspomne. taki typ strasznie potrafil zrysować fazę :-/
reszta opcji

jest mi znana i lubiania ;]
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
a ja ostatnio bardzo lubie samemu xD :P robie co chce jak mam ochote sie zawiesić, rozmarzyć to robie to lubie samotność xD nie lubie sie dzielić;D

palisz sam? pale z zachwytem a nie sam xD

ale ogolnie to bardzo dobrze jest czasami wszystko inne oprócz b)

heh z cochwilowymi podśmiechujkami to jeszcze dam rade ogarnąć zeby tak nie było ale rogal na ryju zawsze prawie cały czas xD teraz też :) :)

• 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
Najlepiej jarać samemu nikt ci nie powie że za dużego bucha ściagasz i takie tam . Robisz co chcesz idziesz gdzie chcesz i nikt ci nie powie jak wrzucisz mp3 na uszy w towarzystwie bo chcesz się odciąć na chwile "wyłącz to" itp. Ogólnie jestem typem samotnika i przeważnie jaram sam.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
jaram sam przeważnie, i jak kolega powiedział wyżej, z zachwytem :-)
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: roy4 »
najlepiej to napierdalac co sie da w permutacjach
jakis ciula mnie zabanował i nie odbanowuje bo jest cwelisko
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
no właśnie PrezesSkt mam identycznie xD

rpy4 co ro znaczy permutacje?

• 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
kiedyś był temat podobny... albo to było kim jesteś paląc, nie pamiętam ale był podobny wątek, dobranoc
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...