4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
pojebało mi sie wtedy :o)
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 111 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: olofaray »
a mi sie caly czas jebie %-D
Wierze w "Bogusia" i jest mi z tym lekko
  • 2012 / 83 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Co Wy szponcitA? ;o
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
haha wykopał wątek lol do tego ktoś usunął pierwszy post %-D
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 3443 / 715 / 0
No są bez kitu. Typu że coś się rusza w ciemności. Myślałem, że stoi postać a tam nic. Jakieś ruchy, śmignięcia kątem oka. Dobrze, że mnie nic już nie zaskoczy. A napewno nie takie pierdółki.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 10 / 2 / 0
Potwierdzam, po metkacie na zejsciu (+GBL) widziałem wiele przywidzeń np.:

ide zapalic, otwieram balkon i widze jak woda leci jak z rzeki do domu - zamykam drzwi balkonowe, macam podłogę i sucho. :huh:

widzialem tez ludzi gadajacych ktorych nie bylo a w ciemnosci z kazdego ksztaltu po w patrywaniu sie widzialem rozne tworzone przez wypbraznie zeczy

slyszalem tez gadanie a nikt nie gadal

Czegos takiego nie mialem nigdy (po za paranojami przy 2 letnim ciagu metamfetaminy+benzo na sen) doswiadzcenie w stymulantach mam spore

dodam tylko ze nie sa to straszne z widy- ma sie z tego polewke bo w końcu zdajesz sobie sprawę ze to tylko twoj mozg plata figle
:-D
  • 50 / 6 / 0
Przecież kotek jest delikatny jeśli chodzi o psychozy i takie inne. Ja mam omamy jak 3 dni już nie śpie i non stop sypie z wora władka. Po kocie nigdy. Nie chce sobie wyobrażać jakie wy ciągi musicie odwalać, albo jak bardzo macie rozjebane receptory dopaminowe, w sensie jak dużo się ich dorobiliście.
Uwaga! Użytkownik Kurwiran nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
Ja po kocie oral nie mialem powidoków ani omamów. Co innego po fuku jak wracalem po 2 dniach mialem jazdy ze ktos na mnie patrzy i ze "on wie" + omamy słuchowe
  • 5774 / 1182 / 0
Po kocie nigdy kurwa shiz nie miałem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 623 / 22 / 0
^Co racja to racja
Chyba,że ktoś napierdala w jednym dniu 6-9pak co chwilę to wtedy to jest możliwe
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.