...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
10 najlepszych sposobów na wyjście z dragów
inne dragi
124
13%
całkiem inne dragi
88
9%
miłość (eros)
286
29%
praca
73
7%
książki
16
2%
kościół
28
3%
szubienica
169
17%
buddyzm
59
6%
praca w monarze
19
2%
sport
123
12%

Liczba głosów: 985

ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
mój ulubiony to staranie się by nie myśleć o tym zbyt dużo. Kiepski.
Uwaga! Użytkownik tyntyryntyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: No Name »
Miłość i chuj %-D
Uwaga! Użytkownik No Name nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
No Name pisze:
Miłość i chuj %-D
Jedno z drugim z reguły idzie w parze.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 321 / 4 / 0
Czyli chuj też pomaga?
Meow.
  • 915 / 4 / 0
lol, cóż za temat.

każde z wymienionych tutaj sposobów może pomóc - ale przede wszystkim chodzi o pewne nastawienie psychiczne. do tego nastawienia potrzebne jest zajęcie, zależy kto co lubi. oczywiście mówimy o uzależnieniu psychicznym, bo fizyczne to już gorsza sprawa...
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 2 / 0
stawiam na buddyzm i ogolne poukladanie sobie wlasnej psychiki, drugie miejsce to by byl sport i praca..sa to bardzo wyczerpujace zajecia. Milosc jako sposob na rzucenie dragow jest bez sensu bo zawsze cos sie moze spierdolic , i bedzie to tylko kolejny powod zeby se cos zajebac.
Livin Life In A Fast Lane
  • 15 / / 0
Miłość sama w sobie często jest dragiem nie do rzucenia(cholera)
Uważam, że mocne postanowienie poprawy.
Obiecywałam nie raz, nawet osobom ważnym dla mnie, że nie będę,ale ludzi można okłamać. Obiecałam samej sobie i nie biorę nic od listopada. Na początku było strasznie, nerwy, wrzaski, nie wiedziałam co ze sobą zrobić, starałam się sobie wyobrażać "banie" czasami to pomagało, muzyka, światła, bądź dyskoteka, zamknięte oczy i latam, teraz też mnie skręca jak siedzę na forum :P
ale do listopada wytrzymam:) w sumie robię w intencji kogoś,więc i wiara też pomaga....
Uwaga! Użytkownik Katemina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
Książki. Tylko one.
To konto zostało zbanowane a osoba za nie odpowiedzialna strącona do ciemnego lochu.
                                                                                             Pozdrowienia z Jamajki.
  • 204 / 1 / 0
książki są okay, ważne żeby się czymś zająć i nie myśleć. No chyba że skręca z bólu hehe. Najlepszym wyjściem jest się po prostu nie wpierdolić w to szambo. Wola z uzależnieniem nie ma nic wspólnego w momencie gdy organizm zaczyna się domagać kolejnej dawki a tu czujesz ze umrzesz jak nie przywalisz.

Miłość? A kto sie zakocha w narkomanie/narkomance? No chyba że tylko narkoman na niego poleci <_<
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mnb »
[quote="Katemina"]
ale do listopada wytrzymam]

Ty nie chcesz z tego wyjść, przerwę robisz.
(nie jest źle, nie jest źle!)
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.