Podejście do narkotyków w innych krajach.
Zablokowany
  • 1599 / 47 / 0
Mam takie pytanie czy ktoś z was był na słowacji i jak tam wygląda sprawa z lekami głównie benzodiazepiny, kodeina czy są bez recepty.
http://tomi001.prv.pl
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antywszystko »
Ja nie wiem, nic na ten temat, ale też mnie interesuje. Gdyby ktoś był tak dobry i odpisał na pytania pol90 to będę wdzięczny.
P.S. Wim, sory po pierwsze za ot, a po drugie ze wygrzebałem stary temat, ale mnie to interesuje, a nigdzie nic nie znalazłem.
... i chuj
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dcm »
Uwaga! Użytkownik dcm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 2 / 0
dcm po chuj wklejasz tutaj tego linka skoro w w tym temacie http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=19967 nie ma nawet jednego postu a dostępności benzodiazepin na słowacji? A nie pisałem tam bo znalazłem ten wątek który dotyczy konkretnie tego tematu, który mnie interesuje.
... i chuj
  • 18 / / 0
Po to, debilu, żebyś się tam zapytał.
Uwaga! Użytkownik dcm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 2 / 0
dcm wypierdalaj :o)
... i chuj
  • 18 / / 0
Chuj ci do dupy niedorozwinięta frajerzyno.
  • 43 / 2 / 0
dcm juz mówiłem wypierdalaj, nawet tak prostego słowa nie rozumiesz?

Od zgłębiania problematyki słowackich aptek rzeczywiście jest ten oto wątek: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=19967. Dziękuję, pozostaję z szacunkiem - leiche
Ostatnio zmieniony 21 września 2008 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
... i chuj
Zablokowany
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.