Podejście do narkotyków w innych krajach.
Zablokowany
  • 1599 / 47 / 0
Mam takie pytanie czy ktoś z was był na słowacji i jak tam wygląda sprawa z lekami głównie benzodiazepiny, kodeina czy są bez recepty.
http://tomi001.prv.pl
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antywszystko »
Ja nie wiem, nic na ten temat, ale też mnie interesuje. Gdyby ktoś był tak dobry i odpisał na pytania pol90 to będę wdzięczny.
P.S. Wim, sory po pierwsze za ot, a po drugie ze wygrzebałem stary temat, ale mnie to interesuje, a nigdzie nic nie znalazłem.
... i chuj
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dcm »
Uwaga! Użytkownik dcm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 2 / 0
dcm po chuj wklejasz tutaj tego linka skoro w w tym temacie http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=19967 nie ma nawet jednego postu a dostępności benzodiazepin na słowacji? A nie pisałem tam bo znalazłem ten wątek który dotyczy konkretnie tego tematu, który mnie interesuje.
... i chuj
  • 18 / / 0
Po to, debilu, żebyś się tam zapytał.
Uwaga! Użytkownik dcm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 2 / 0
dcm wypierdalaj :o)
... i chuj
  • 18 / / 0
Chuj ci do dupy niedorozwinięta frajerzyno.
  • 43 / 2 / 0
dcm juz mówiłem wypierdalaj, nawet tak prostego słowa nie rozumiesz?

Od zgłębiania problematyki słowackich aptek rzeczywiście jest ten oto wątek: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=19967. Dziękuję, pozostaję z szacunkiem - leiche
Ostatnio zmieniony 21 września 2008 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
... i chuj
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.