Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Mam pytanie do rasowych kwasiarzy ;-).

Czy jeśli papier jest totalnie gorzki, albo chociaż troszeczke gorzkawy, czy to oznacza ze definitywnie to nie jest kwas? Czy tektura z prawdziwym kwasem jest zawsze bez smaku?

Czy może też być tak, że maczając bloterry, dodaje się jakiejś innej substancji, pomagającej w przechowywaniu lub z jakiegoś innego powodu? I ona mogłaby mieć gorzkawy posmak.
Uwaga! Użytkownik simple nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 32 / 0
simple pisze:
Czy jeśli papier jest totalnie gorzki, albo chociaż troszeczke gorzkawy, czy to oznacza ze definitywnie to nie jest kwas? Czy tektura z prawdziwym kwasem jest zawsze bez smaku?
tak
simple pisze:
Czy może też być tak, że maczając bloterry, dodaje się jakiejś innej substancji, pomagającej w przechowywaniu lub z jakiegoś innego powodu? I ona mogłaby mieć gorzkawy posmak.
nie
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
A nieprawda, bo zdarzają się zwykłe kwasy, a gorzkawe :-p
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
ja ostatnio miałem hofmanna z holandi i był gorzki, taki lekko metaliczny smak na języku,
a dodam ze pokopał koncertowo, kwas mocny w chuj!
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
No, mnie też strasznie zastanawia co to za kwasy o których ludzie piszą że miały posmak metaliczny albo jakiś inny np. gorzki?

Kiedyś tego nie było. Brałem kiedyś kwasa w tzw "krysztale" i on nie miał żadnego smaku, a był naprawdę potężny w działaniu. Bez najmniejszej wątpliwości lsd. Nie spotkałem się też z kartonem który by jakoś smakował.

Może to jakiś konserwant czy coś, skoro doświadczeni ludzie piszą że nawet hofmanny czy rs-y miały smak.
A może to tylko subiektywne odczucie spowodowane podnieceniem przed wyjątkową chwilą :p
                  ~O~
  • 5 / / 0
ostatnio tez dostalem hofmanna rzekomo z holandii o smaku jak opisal gofel. zalatwiales go moze w krakowie?
  • 145 / 1 / 0
kawasy zdarzaja sie byc gorzkie i czasami miec smak takiego metalicznego papiera
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Demoon pisze:
simple pisze:
tak
nie
Demoon pisze:
simple pisze:
nie
tak

Farba drukarska bywa gorzka.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Moze jakis inny psychodelik he?
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Farba drukarska moze miec smaczek jakis delikatny(chociaz pewny nie jestem), ale ludzie ..... jak przy kontakcie z jezykiem substancja powoduje ze mi morda sie wykrzywia od tego smaku gorzej 10 razy niz przy cytrynie .... to chyba nie do konca mozna stwierdzic o co chodzi.

Powiem wam tak... Mialem kiedys partie dobrych kwasow, byly totalnie bez smaku, chociaz obrazek na papierze byl dosc wyraznie nadrukowany.

Ostatnio mialem papiera lekko zajezdzajacego tym gorzko-metalicznym posmakiem,ale nie tak mocno jakos ... i mialem jazde taka ze doszedlem do....... –> Boga <– , ale nie takiego jakiego katolicy sobie wyobrazaja... efekty "after" wskazywaly na cos spokrewnionego z fetą (pobudzenie, pocenie mocne, goraca glowa, problemy z zasnieciem, ostry bol glowy, katar zatokowy) a na jednym papierku na pewno nie ma tyle kwasa zeby cos takiego sie stalo

wiec ja juz nie mam zaufania do "lekko gorzkich" rzeczy ...
CAUTION: Using your brain is NOT endorsed by governments, religious, educational institutions, secret societies and corporations involved with serious power and financial profit obtained from a brainwashed and enslaved population. Mild discomfort may occur as confusing independent thought challenges your current view of the world. Use your brain, think for yourself and question authority. Reality is an opinion, you determine the reality in which you inhabit.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.