Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Nie wiem już gdzie moge szukać pomocy - w sobotę (czyli 3 dni temu) paliłem sobie z fifki mj. Robie to bardzo sporadycznie. Staf dostałem od kumpla tego co zwykle. WIec raczej zaufane zrodlo. Palilo sie milo, atmosfera byla mila i ja i P. sie pobrechtalismy. Potem polozylem sie spac, ale ustawilem sobie budzik, na za 2 godziny, bo miale mna impreze pojsc. I od tamtego dzowniacego budzika sie zaczelo... od trezech dni nie moge dojsc do siebie, chodze przymulony, czuje jakby wszystko dzialo sie obok mnie, jakbym byl po dobrych dwoch browarach, w nocy mecza mnie jakies sny, nie moge sie wyspac, ciezko mi sie rozmawia z ludzmi - nie ogarniam. Jestem coraz bardziej przerazony, ze mi sie sie we lbie cos przestawilo i juz tak zostanie. Nie wiem co mam robic. Isc do lekarza? Co mi pomoze?! Czy ktos cos takiego kiedys mial?
Uwaga! Użytkownik milosh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
typowe objawy zakochania.
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
OMG. Wygląda to na fazę wstępną schizofrenii.
Zalecam: miesięczny ciąg na fencyklidynie, sporadycznie rispolept, dużo sativy i nitrazepamu, gdy będziesz przysypiał - 50mg metaamfetaminy. Z zakończeniem okresu farmaterapii polecam miesiąc przerwy, ażeby sprawdzić poprawę stanu zdrowia. W rzadko spotykanym braku znaczących zmian widzę potrzebę powtórzenia kuracji.

Z poważaniem Dr. Michał N.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: milosh »
Ej... to przestaje być śmieszne...
Uwaga! Użytkownik milosh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 341 / 1 / 0
może sobie wkręcasz. spróbuj się zrelaksować.
Uwaga! Użytkownik queen elizabeth nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: milosh »
Sam się zaczynam zastanawiac czy bardziej ja sobie to wkrecam, czy faktycznie tak jest - ale nie da sie nie zauwazyc, ze jestem jakis nie taki i nic mi to nie przechodzi... ciezko mi znajdowac slowa do wypowiedzi, wszystko co zdarzylo sie wczoraj czuje jakby mialo miejsce 3 miesiace temu... zgroza!
  • 1997 / 120 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
Baclofen dożylnie pomaga. Sprawdzone empirycznie.
ciezko mi znajdowac slowa do wypowiedzi, wszystko co zdarzylo sie wczoraj czuje jakby mialo miejsce 3 miesiace temu
typowy objaw zdebilenia. Odstaw dragi.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 1067 / 204 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Odstaw dragi.
Popieram
I don't do drugs. I am drugs.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
nawet jeśli za jakiś czas nie przejdzie, to sie przyzwyczaisz.
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
powoli odklejasz sie od rzeczywistości ;]
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...