Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 920 / 163 / 0
no wlasnie pewnie nie jedna osoba na forum ma mlodsze rodzenstwo i teraz pytanie do was: pozwalacie cpac mlodziakowi? moj brat ma 16 lat w wieku 13 (prawie 14 lat) zajaral ze mna pierwszy raz pali do dzis ale w zyciu sprobowal tylko salvii. nie pozwalam mu nawet palic szlugow (spoko nawet go nie ciagnie...juz). o moich wyczynach wie tylko o gandzi, salvii i raz o grzybkach. nie uswiadamiam go narazie co robil jego brat bo nie chce zeby poszedl w moje slady... przynajmniej narazie. jak bedzie pelnoletni to powiem mu o moich wyczynach ale ostrzege go ze inne dragi to juz nie ganja i trzeba z nimi uwazac (bardziej niz z ganja). bardzo glopio sie czuje jak musze go oklamywac, niby chce jego dobra ale ja bym sie wkurwil gdyby ktos mnie ograniczal. co o tym sadzicie? czy zatajanie niektorych spraw jest w porzadku czy odpierdalam hujnie? jak to jest z wami?
Ostatnio zmieniony 23 marca 2008 przez wonszgrzybojad, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 7 / 0
16 lat niech sie uczy matematyki. To stanowczo za mało., chłopak na na dodaek brata nazywającego się smoking elite.
Szansa uzależniania na mj w wieku 18 lat to według profesora Lwa Zbigniewa Starowicza około 96 % we przypadku Towjego brata.
"jak bedzie pelnolotni powiem mu o moich wyczynyach" moge sie z toba zalozyc ze jego wyczyn y wtedy beda wieksze niz twoje ze ci spalona szczeka wypadnie
  • 83 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Seti_I »
Dobry temat ;-D.
Ja mam młodszego o 3 lata brata (ja 20 on 17 lat) który jest ,moim całkowitym przeciwieństwem. Jedyny wspólny temat jaki możemy znaleźć to chyba gry no i czasem jakieś banały z życia. Ja miłośnik psychodelików i biegania on fanatyk ps2 i piłki nożnej. Paliłem z nim zioło tylko raz a i tak cham bezszczelny poszedł nawpieprzać się jedzenia a następnie grać ...
Nawet piwa ze mną nie chce wypić. Ogólnie do jakichkolwiek używek jest nastawiony anty, ale to dobrze w sumie bo bystry nie jest a dragi mądrzejszego by z niego nie zrobiły.
Z drugiej strony to szkoda bo móc zapalić z bratem soczystego jointa pośmiać się z nim i dostrzec w nim najlepszego przyjaciela - bezcenne ;-)
  • 273 / 1 / 0
brat to przyjaciel na cale zycie ... trzeba zyc z nim w zgodzie, byc lojalnym, zyc jak z dobrym kumplem . a lekka doza umoralniania nigdy nie zaszkodzi, przestrzegac jak najbardziej, zabraniac - nie . ja ze swoim nie mam tematow tabu, czasami nawet razem jaramy lub pijemy, albo ogarniamy sobie narkotyki, etc . jeden do drugiego sie nie przypierdala sie, starszy czasem prawi moral ale daje wolna reke . taki rodzinny biznes, uklad troche patologiczny, ale mi sie w zupelnosci podoba, jestesmy dobrymi kumplami, pozyczamy sobie kwit, wspomagamy sie, wszystkie rzeczy mowimy prosto z mostu, cpamy, gadamy otwarcie, bla-bla, a przy okazji chylimy czola przed narkotykowym doswiadczeniem starszego brata

poza tym ze za wczesnie pokazales mu mj, nie widze abys mial powod do podcinania sobie zyl lub dawania opisow na gg ze twoje zycie jest zjebane . szlugi sa dla gejow, wiec nie widze powodu by nie przestrzegac, zatajanie to tez nie za duze przestepstwo, nie widze sensu spowiadania sie przed mlodym . jednak duzo tez zalezy od stosunkow w jakich jestescie, wiec bez znajomosci tego od srodka, tak internetowo nikt zlotej recepty ci nie da . badz menszczyznom
  • 920 / 163 / 0
@Reutobas nie pytam czy pozwolic mu cpac co innego tylko czy takie oklamywanie ma jaki kolwiek sens. staram sie narazie tlumic jego zapal do jakich kolwiek dragow czasami przekolorowujac. nie znam tego profesora ale pewnie ma racje ja jestem uzalezniony od palenia choc zaczolaem opzniej. natomiast ja mam na koncie wiele wiecej roznych narkołyków. boje sie ze bedzie tak jak mi wrozysz dlatego staram sie pokazac mu ze ganja tak naprawde jest czyms co mniej mu szkodzi niz inne uciechy. jest w miare bezpieczna w porownaniu do dxm czy kfasu %-D chlopak nie pija nawet alkocholu za czesto ja w jego wieku czesto chodzilem najebany on pija tylko browar i to od czasu do czasu. pli niemal codziennie mimo to ma mniejsze problemy z niepaleniem niz ja. nie ma to nie pali. ja nie mam robie wszystko zeby zapalic.

@set_i rzeczywiscie moc zajarac z bratem to niesamowite doswiadczenie za kazdym razem. pozatym palenie ganji nas zblizylo. w tej chwili jest moim "przyjacielem" prawdziwym bratem jesli mozna tak powiedziec. chodzi mi o to ze kiedys nie gadalismy nawet ze soba a teraz nie mozemy zyc bez siebie i wcale nie dla tego ze palimy razem. poprostu on sie zmienil na lepszego czlowieka i ja tez. lepiej sie zrozumielismy. (moze przez to ze dorosl a moze wlasnie przez palenie) znam wielu ktorzy nie moga sie dogadac z rodzenstwem nawet jak sa juz dorosli (chocby moj ojciec i jego brat zachowuja sie jak nie rodzina maja po 42 i 38 lat a gdyby zajarali gibla pewnie inaczej by spojrzeli na swoje relacje)
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 672 / 126 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
co ktory z nich robi to nie moja sprawa...
Ostatnio zmieniony 27 marca 2008 przez Nozer, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Ja mam starszego brata.. niezłego zonka złapał jak na xtc wróciłem do domu i mu powiedziałem jakie substancje przyjmowałem.. on 1/2 z tego nie wiedział co to jest i musiał po necie sprawdzać %-D
Sam pali ziele, ostro walił fete i piksy, raz nawet dxm żarł. Zawsze marzył o kwasku ale nie miał skąd zorganizować.. a jego młodszy brat trzymał kwachy schowane na półce przy jego łóżku %-D
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
ja to myślałam, że moja siostra trawkę już paliła (3 gim) ale sie niedawno okazało, że nie. W sumie ona kiedyś coś mówiła że idzie do kumpli "bo mają wódę i trawę" i jak paliłam z mamą blanta na balkonie to ona ściągnęła z pojary kilka buchów... a to był jej pierwszy raz, heh. Ona jest za słaba psychicznie na ćpanie, nie pomyślcie, że ja siebie uważam za osobę silną, ale jakbyście ją poznali.. no nie będę się rozdrabniać. Ale piwo pije, chociaż jest teraz na etapie "zajebać sie jednym piwem i na dojebe cokolwiek" no i fajki pali, ja jej mówiłam po kumpelsku żeby nie paliła bo to głupie serio serio, ale pokemona nie przegadasz. Kiedyś pożałuje. W sumie niedługo bo sie jej kieszonkowe od ojczulka skończyło :> Ale jakiekolwiek fazowanie z nią nie wchodzi w grę, może kiedyś. Ale nie, ja lubię ostro, z nią się nie da.... Ale to dobrze :)

a dzisiaj moja 6 letnia siostra powiedziała mi, że paliła papierosa :/ że jej mama dała i że wzięła dym do płuc. No myślałam, że jebnę. Ale kiedyś jak ja byłam mniej więcej w jej wieku też ściągnęłam bucha, oczywiście mało sie nie zakaszlałam i płakałam. No ale mała mówi, że ją nie gryzło (ke? ) nie wiem, ale tej młodej to fajki z głowy nawet przez dupę wybiję :P a matce i tak nic nie powiem, jakiekolwiek zwrócenie uwagi skończyło by się zjebą. Życie.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
emmm... jest nas 5 rodzeństwa... najstarszy (36 lat) - w chÓj długo (razem 20 lat...) klej i alko, od półtora roku tylko Relanium i Zioło. Alkoholem i Klejem zjebał se mózg i życie, teraz to naprawia.
Drugi - tylko alko, umiarkowanie.
Trzeci (32lata) - Alko (wychodzi z nałogu, stracił przez to robotę... ) kiedyś feta, ale się nie wciągnął, obecnie pomaga Mu zioło, próbował eRek, ale Mu nie podeszły.

(duża przerwa)

Ja - ... (kurwa, ile tego jest)

Najmłodszy - 15lat - próbował ziółka, fety i alko.

Dlatego nienawidzę alkoholu... robi z ludzi idiotów.
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 749 / 5 / 0
Szansa uzależniania na mj w wieku 18 lat to według profesora Lwa Zbigniewa Starowicza około 96 % we przypadku Towjego brata.
Co do mj ma Lew?
Dlatego nienawidzę alkoholu... robi z ludzi idiotów.
Pięknie podsumowałeś rodzinkę.
A tu:
on w stymulantach siedzi, ja w depresantach a ziola obaj nie lubimy.
Fajnie se siedzicie. Powiedz, że jesteście bliźniakami. :-D
I'm broken.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...