Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 168 / 2 / 0
ej sluchajcie siedze teraz sobie w kenii w hotelu nad oceanem indyjskim.. chcialem przeslac tylko pozdrowka i polecic ta miejscowe, szczegolnie jaraczom.
kupilem ok. 20 sztuk palenia za 10euro i to takie palenie ze hoho [dam zdjecia jak worce do polski tylko admini kurfa nie wyjebywac topica], a ja przeciez pale od dawna i niemalo.
siedze, jaram, jezdze na safari (parki tsawo i masai mara) opalam ryj, pije driniacze i tesknie za kodeina :)
no i za hajperem.
pozdrowka z Kenii!!

JAMBO! [czesc}
HAKUNA MATATA [no problem]
jebac sytuacje polit, wole czarnych od arabusow, przekonalem sie o tym tutaj :)
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
A sraki nie dostałeś klimatycznej???

Słyszałem, że każdy posiłek trza przepijać C2H5OH.
I'm broken.
  • 168 / 2 / 0
spoko, spoko, przepijamy. poza tym moj organizm jest przyzwyczajony od czestych podrozy po swiecie..
ale kjurwa kocham kenie i mimo ze place 25 dolcow za godzine z neta to place 10euro za torebke ziola (doslownie:D) kocham zycie murzynaaaaa chatki masaje a ziolooooo
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
Hyhy. Fajnie. Tylko uważaj żeby jakiś pucz generałów dupy ci nie obrobił.

I oczywiście do każdej szklanki wody dolać whiskey. Sprawdzona metoda wytrawnego konesera cygar i amfetaminy wujka Churchilla.
-(...) a mój wnuczek zostanie pilotem.
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..

ej. no? huj!

ejnohuj

i dużo KIECZUKU szefowo
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Żebyś hiva nie przywiózł czasem. :D

Pozdro!
I don't do drugs. I am drugs.
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: methodys »
Zawsze chcialam pojechac do Kenii... Nie wiem czemu wlasnie tam... Zazdroszcze Ci...
,,Każdy ma prawo pochować bliskiego tak jak mu się podoba, nie zastanawiając się nad tym czy ów osobnik zostanie wyruchany czy nie'' tekst Arctica, ktory nie wiedziec czemu mnie rozbawil:)
  • 3250 / 357 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
methodys pisze:
Zawsze chcialam pojechac do Kenii... Nie wiem czemu wlasnie tam... Zazdroszcze Ci...
Bo tam nie ma borsuków?
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
ej ej! i nic mi sie nie pochwaliłeś? Ja chce kartkę :) Albo fotkę na której będziesz w towarzystwie tubylców i zioła :)
udanego pobytu i zdaj relacje po powrocie :)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 440 / 4 / 0
@supravires- mam nadzieje, że nie zrobią Ci takiego numeru, że murzyni opierdolą ci pokój cały, prócz aparatu fotograficznego i szczoteczek do zębów.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 302 / 4 / 0
Jaki jest koszt takich wakacji, iel wogóle tam będziesz? Jakie ceny jedzenia itp? Bo jak podobnie jak z netem to ja pierdole... Jak z dragami, mozan coś innego dostać i czy zielsko jest legalne? Jakies fajne <tanie>
dupy?
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.