kupilem ok. 20 sztuk palenia za 10euro i to takie palenie ze hoho [dam zdjecia jak worce do polski tylko admini kurfa nie wyjebywac topica], a ja przeciez pale od dawna i niemalo.
siedze, jaram, jezdze na safari (parki tsawo i masai mara) opalam ryj, pije driniacze i tesknie za kodeina :)
no i za hajperem.
pozdrowka z Kenii!!
JAMBO! [czesc}
HAKUNA MATATA [no problem]
jebac sytuacje polit, wole czarnych od arabusow, przekonalem sie o tym tutaj :)
Słyszałem, że każdy posiłek trza przepijać C2H5OH.
ale kjurwa kocham kenie i mimo ze place 25 dolcow za godzine z neta to place 10euro za torebke ziola (doslownie:D) kocham zycie murzynaaaaa chatki masaje a ziolooooo
I oczywiście do każdej szklanki wody dolać whiskey. Sprawdzona metoda wytrawnego konesera cygar i amfetaminy wujka Churchilla.
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..
ej. no? huj!
ejnohuj
i dużo KIECZUKU szefowo
methodys pisze: Zawsze chcialam pojechac do Kenii... Nie wiem czemu wlasnie tam... Zazdroszcze Ci...
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
udanego pobytu i zdaj relacje po powrocie :)
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
dupy?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).