Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 325 / 1 / 0
http://ww6.tvp.pl/7426,20080107633921.strona

co za baran :nuts: polecam mniej więcej 15 mnute. jest mowa o narkotykach.
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: $_VIP_$ »
A spodziewałeś się czegoś innego po tej partii ?

A i tak mogę się założyć że połowa forum dla ćpunów głosowała na "liberalne" PO. Partie która nigdy nie była za legalizacją narkotyków. Patrzcie jak to telewizja i otoczenie może wyprać człowiekowi mózg. :wall:
Uwaga! Użytkownik $_VIP_$ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Abazigal »
$_VIP_$ pisze:
A spodziewałeś się czegoś innego po tej partii ?
Pewnie glosowales na pis ]A i tak mogę się założyć że połowa forum dla ćpunów głosowała na "liberalne" PO. Partie która nigdy nie była za legalizacją narkotyków. Patrzcie jak to telewizja i otoczenie może wyprać człowiekowi mózg. :wall:
[/quote]
Rozumiem, ze glosowales na upr tylko dlatego ze jest za legalizacja narko? Patrz tez na inne rzeczy
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2008 przez Abazigal, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Abazigal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Abazigal pisze:
Rozumiem, ze glosowales na upr tylko dlatego ze jest za legalizacja narko
Ciekawe jak to wywnioskowałeś?
Jesteś jasnowidzem?
Abazigal pisze:
Jak dla mnie PO na razie rzadzi o niebo lepiej niz ich poprzednicy ]

Jak to rządzi lepiej niż poprzednicy? Przecież jeszcze nic nie zrobili.
Jak Barosso poklepie Tuska po ramieniu to oznacza że już jest dobrze?
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2008 przez $_VIP_$, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik $_VIP_$ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
$_VIP_$ pisze:
Jak to rządzi lepiej niż poprzednicy? Przecież jeszcze nic nie zrobili.
Jak Barosso poklepie Tuska po ramieniu to oznacza że już jest dobrze?
Jak na razie nuda w tv strajki jak były, wszystko drożeje. Zadnej sex afery, CBA na L4 chyba, nie aresztują, Rydzyk coś przycichł... Smutno :-(

A żeby nie było, że jest zajebiście... nie jest, długo nie będzie, ale to lepsze niż pis.
Jeśli spierdolą tę "druga irlandię" i cud nie nadejdzie to ciemny lud zaglosuje znów na lewice, bo przeciez socjal był/będzie zajebisty hahah :rolleyes:

ITD ogłosiła nabór na stanowiska 3k pln pensji, komorka i laptok. Tylko to oczywiście nowa grupa pracująca na strajki górników i pielęgniarek zdzierając hajsy z przedsiębiorców. Cos się nie postarali...

"całuski tuski" :-D

@struna
dobry ten link? mi nie robi coś...
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2008 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Abazigal »
$_VIP_$ pisze:
Przecież jeszcze nic nie zrobili
Chociazby embargo na mieso
Przynajmniej teraz jest normalnie, a nie tak ze jak rzadzil pis to same sex afery, CBA, Beata Sawicka, Rydzyk i panstwo koscielne, religia do sredniej. Tyle
Uwaga! Użytkownik Abazigal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Verv mam rozumieć, że jedynym sensem życia w polskim kraju jest legalizacja narkotyków?

SLD mialo już swoją szansę.
  • 88 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LeszekMiller »
Verv mam rozumieć, że jedynym sensem życia w polskim kraju jest legalizacja narkotyków?
;( KOMUNO WRÓĆ ! ;(
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Szkoda mi czasu na Polska polityke jest beznadziejna,pruderyjna, zacofana, bez mozliwosci zmiany na lepsze bez mlodego ducha. Poprostu wielkie gowno i tyle. Dziekuje 8-(
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Abazigal pisze:
a nie tak ze jak rzadzil pis to same sex afery, CBA, Beata Sawicka, Rydzyk i panstwo koscielne, religia do sredniej.
Masz racje! Jak rządzili były ogromne mrozy, zepsuł mi się samochód, babcia mi umarła. TO WSZYSTKO WINA PiS!!!
Verv pisze:
Nie bedzie liberalizacji prawa aborcyjnego, zwiazkow partnerskich,
To akurat dobrze.
Verv pisze:
wyrzucenia religii ze szkol i w ogole ze sredniej
Jak by wszystkie szkoły były prywatne mógłbyś posłać swoje dzieci do szkoły w której nie byłoby religii albo byłaby np. codziennie. Poza tym religia przecież nie jet obowiązkowa. Jak komuś nie pasuje to może chodzić na etyke.
Verv pisze:
Boja sie nawet refundowac in vitro.
In vitro to nie jest sprawa moralna czy polityczna. Dług szpitali to 1/4 budżetu NFZ a na zabiegi czeka się miesiącami(np. usunięcia zaćmy czeka się od roku do 3 lat) I Ty chcesz jeszcze obciążać ten chory system dodatkowymi milionami?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.