Zielona herbata z opuncją figową
Moderator: Wszyscy moderatorzy
- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
Przez cztery lata gotowałem DMT w mojej kuchni
Piąty raz z rzędu potrząsnął, po kolei, 32 słoikami, z których każdy wypełniony był skrystalizowanym DMT, wodą i eterem naftowym. Metr obok na kuchence skwierczało pojedyncze jajko. Kiedy obiema rękami mieszał zawartość jednego ze szklanych słojów, opary gazu uciekły spod pokrywy. Willem zamierzał zrobić 25 gramów DMT o wartości 2250 EUR w trakcie jednej sesji...Kartele narkotykowe blokują badania w Meksyku
Peptyd zawarty w jadzie nietoperzy wampirowatych może przyczynić się do stworzenia nowych leków - jego badanie jest jednak trudne ze względu na kartele narkotykowe, które zajmują tamtejsze tereny.chaoSS
aaahaha,bania niesamowita.sprzedałem sok chaosowi za 5 zeta i wszedł dex zajebiście,oprócz tego tradycyjnie była zielona herbatka z opuncją figową xD chaosik,efka i laoks sobie grali w painkillera a ja płakałem i mówiłem że chce sie łamać opłatkiem

Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
jak masz wene to pisz trip raporta w dziale Neuro Groove bo ten wątek tutaj jest troche bez sensu i nierozumiem go wogóle.
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Uwaga! Użytkownik ksionc nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto

ps. b. lubię herbatkę zieloną z opuncją
Uwaga! Użytkownik psychotropek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata