Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Czy jeśli MEN wprowadziłoby nowy przemiot, to czy
Powinien być zdawany na maturze jako przedmiot obowiązkowy
33
26%
Powinien być zakwalifikowany jako przedmiot dodatkowy
14
11%
Powinien być przedmiotem, na który chodzą tylko ci, co chcą
23
18%
Nie wiem
0
Jestem teraz naćpany i mam na to wyjebane
11
9%
Moja stara powinna tam chodzić
45
36%

Liczba głosów: 126

ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
WoN
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ćpunko i Ćpunie!

Czy uważacie, iż powinien powstać przedmiot w liceum "Wiedza o Narkotykach", który to miałby za zadanie
porządne (nieprzekłamane) wyedukowanie młodych Polaków w naszej kochanej dziedzinie sztuki?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
zaznaczyłam ostatnią odpowiedź bo w sumie to ja sobie hypera poczytm i wiem co mam wiedzieć ale starsze pokolenie i inne ciemnoty powinny takowy kurs, szkolenie, lekcje zaliczyć, a co!
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
Może ,ale i tak nie powstanie .
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2007 przez Xavi, łącznie zmieniany 2 razy.
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: R.O.M.A.N »
ja jestem za pierwszą opcją. Ćpuny też mają prawo do dobrych ocen. Poza tym ludzie poznaliby prawdę.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Jasne że nie powstanie, ale pomarzyć można :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
ta zamiast wypracowań trzeba by było pisać trip raporty :-)
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Ostatnia opcja :D
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
zaznaczylam druga opcje.podniosla by mi sie srednia..hehe
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 222 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pjaq »
"Moja stara powinna tam chodzić" nie musi bo ja sam ją edukuje :D:D:D
A więc powinna być na maturze obowiązkowa (wtedy przynajmniej z tego przedmiotu bym zdał %-D %-D )
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LA_01 »
won - wiedza o narkotykach... P. pilleater, bez obrazy ale dawno nie widzialem czegos gorszego. marzysz o takich rzeczach ?
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2007 przez LA_01, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...