Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 122 / / 0
1.Czy wyrobione receptory ( właśnie po około tych 2 - 5 razach ) - zanikają np po miesiącu czy nie ?

2.Jeżeli sobię wyrobię już receptor i sieknę za 2 miechy to mnie ruszy euforycznie, czy od nowa trza sobie wyrabiac ?
" Nie atakuj, ale zaatakowany zakatuj "
  • 622 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate warrior »
Receptor raz wyrobiony pozostanie nim na zawsze... Tak więc Ty też, biorąc ten 1 raz kodę jesteś "naznaczony" ;] Tak samo jak my.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Winlost »
Czyli w teori mogę sobie wrzuciec raz na miesiąc drink`a :

300 mg kodeiny
45 ml soku z cytryny ( 3 duże łyżki )

Stężenie na 170 ml wody

Schłodzic do temperatury optymalnie 6 st. C

I będzie mnie raz na miesiąc jebało po bańce ?
  • 622 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate warrior »
Fajnie, że spróbowałeś kody ;] Już nie mogę się doczekać aż będziesz sam jeździł na Grochów po brauna, i po pompki do apteki całodobowej ;]

Bo właśnie pierwszym objawem, że się wpierdalasz jest gadanie typu: "tylko raz w miesiącu", "tylko jak dziewczyna nie da mi dupy", "tylko jak będę miał zły dzień".
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: K.K.Baczyński »
Winlost, w smaku ten drink jest smaczny? Gdybym go paru znajomym zaserwował, to by sie nie porzygali itp?
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SvD »
ogolnie to koda z lodowki mi gorzej podchodzi niz taka w pokojowej temp.
Drink jest ok, tylko po co schladzac. Zreszta w objeciach morfeusza zapomina sie juz o smaku kody (a raczej ochydnego paracetamolu)
SvD
  • 122 / / 0
hmm... rzuciłem amfe, rzuciłem pixy, rzuciłem szlugi, alkohol piję bardzo sporadycznie i to w małych ilościach... rzuciłem stare towarzystwo, które się powpieprzało w jakieś problemy...

Masz rację Opiate Warrior, masz rację... raz na miesiąc - większośc miała takie założenie. I nie wolno tego bagatelizowac, ani lekceważyc, bo dużo z takim nastawieniem kończy bardzo nisko.

Świadomośc- jak wezmę 2 raz w ciągu miesiąca skreśli mnie z osób nie uzależnionych
- przemawia to do mnie i restrykcja i konsekwencja, a przedewszystkim doświadczenie.
Wiem, że 2 razy w miecha nie wezmę tego !! Bo jak wezmę więcej niż raz to znaczy, że przegrałem.

PODCHODZĘ DO TEGO BARDZO POWAŻNIE, JAK DO PŁYWANIA Z REKINAMI.

Pozatym nauczyłem się ` CIERPLIWOŚCI ` i ' ROZWAGI ', że nie wszystko czego się chce można otrzymywac i nie wszystko złote co się świeci.

ŚWIADOMOŚC WYBORU I PONOSZENIE KONSEKWENCJI WŁASNYCH CZYNÓW MNIE TRZYMAJĄ W PIONIE.
A WIĘKSZOŚC Z WAS ZGUBIŁO ŚLEPE BIEGNIĘCIE W " SUPER ŚWIAT ".
ALE NIC NIE JEST SUPER JAK NIE JEST DOZOWANE... i jest urzywane przez debili takich jakim ja byłem za małolata

P.S

Mnie zajebiście to smakowało - ja wogóle jestem inny. Lubię to bo lubię cierpkośc i kwaskowośc napojów. A schłodzone było niesamowicie dobre.

przed schłodzeniem smakowało mi jak wymieszana feta z wodą... schłodziłem dolałem cytryny - i miodzio
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Nie rozumiem winlost, najpierw jedziesz po ludziach z forum a teraz raczysz sie kodą? Tymi złymi szatańskimi opiatami ? To fakt, że są szatanskie, ale ty... taki aniołek ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 3901 / 560 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
Idę o zakład, że wjebie się w opiaty :-)
  • 122 / / 0
Nie potrafiłem zrozumiec dlaczego wy się w to wjebaliście... chcę raz na miecha robic receptor. Aż mnie wyjebie to SUPER SZCZĘŚCIE.

Wtedy zrezygnuję z tego gówna. Bo podchodzę do tego... jak do kupska... ale chcę zrozumiec, dlaczego się w to wjebaliście. Bo mogę gadac i pierdolic, ale chcę też was zrozumiec.

Nie ciesz się, bo nie wpierdolę się... zbyt dużo mam do stracenia, by zyskac czarne perspektywy - nie znasz mnie.

Jakby miały mnie zwieśc tanie wizje... buhahaha
Chcę raz odczuc ten ORGAZM- tak jak się czuje na wyrobionym receptorze ( tak jak wy to czujecie ), bo wiem, że jak pójdę krok dalej, to wpadnę... tak jak wy to zrobiliście.

Heeee jestem w 200 % świadomy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi

Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.

Polska prezydencja rozpoczyna prace horyzontalnej grupy ds. Narkotyków w Radzie Unii Europejskiej

Polska objęła przewodnictwo w Horyzontalnej Grupie ds. Narkotyków (HDG) w ramach prezydencji w Radzie Unii Europejskiej na pierwsze półrocze 2025 roku. Przewodniczącym HDG został podinsp. Michał Aleksandrowicz z Centralnego Biura Śledczego Policji, a jego zastępcą dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Działania w ramach prezydencji to efekt wspólnej pracy Centralnego Biura Śledczego Policji oraz Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom.

Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego

Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.