Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Otóż, jak polecacie przygotować się do pierwszej podróży z Salvią Divinorum ?
Mam zamiar wypalić ok. 0,3 pięciokrotnego ekstraktu z metalowej fifki, u znajomej w domu (paliła już SD, będziemy palić na zmianę-jedna osoba tripuje, a druga staje się opiekunem na ten czas a potem vice versa).
Ogólnie uwielbiam strasznie po dragach muzykę więc i w tym przypadku też chcę coś tam usłyszeć po Salvii (pozytywna elektronika).
Jeszcze martwię się co do wyrobienia receptorów - myślałem nad kupnem 1g pięciokrotnego ekstraktu, wypaleniem w pierwszy dzień 0,3g, a na następny dzień resztę.Czy jeśli za pierwszym razem nic nie poczuję, na drugi dzień paląc większą ilość jest duża szansa, że trip będzie wyraźny i poczuję lepiej działanie Salvii gdybym za pierwszym razem nic nie poczuł ?
Z góry thx za odpowiedzi ;-)
Miłych lotów :-)
[h]
iChuj
Choć nie powiem, pare dni temu począstowałem koleżkę x10 i mu się spodobało. Z drugiej jednak strony chiał, żeby "ten kask" ktoś mu zdjął z głowy
Myśle że ok 0.3 g powinno być odpowiednią ilością, lecz chętnie usłyszałbym opinie bardziej doświadczonych używkowiczów szałwii. z góry dzięki
E. Hemingway
Ale ona nie była umiarkowana w żadnym tego słowa znaczeniu. To była prawdziwa jazda bez trzymanki. Czegoś takiego nic mi jeszcze nie pokazało.Całkowity brak kontroli nad swoją głową, nie wiem jak z ciałem bo wróciłem do siebie w tym samym miejscu. W Niej drzemie WIELKA moc. I pod żadnym względem nie można jej lekceważyć.
Pozdrawiam
E. Hemingway
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.