Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 51 / 0
http://islaminfo.pl/index.php/08/07/umi ... a/#more-82

Spodziewam się, że zaraz wyrzucisz ten wątek bo przecież słyniesz z umieszczania na pierwszej stronie hyperreala pochlebnych islamowi newsów. Może wrzuć i to ? A może jest ci to nie na rękę ?
Ostatnio zmieniony 07 września 2007 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: maku »
Choć filmiku nie widziałem jestem tym przerażony
Jak można coś takiego robić??!!!!!!!!!!!!
Powiedzcie mi dlaczego Bóg milczy
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
WanderSex pisze:
Bóg milczy bo go nie ma.
nie może milczeć jak go nie ma
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Pan Prezes pisze:
WanderSex pisze:
Bóg milczy bo go nie ma.
nie może milczeć jak go nie ma
lol
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
To ludzie są odpowiedzialni za swoje czyny, Bóg nie musi się wtrącać.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Borys »
Obejrzałem kawałek i zwątpiłem :-/ . My tu chcemy legalizacji a tam za bycie narkomanem lub dilerem chłosta. Powinniśmy sie cieszyć że i tak mamy więcej luzu w porównaniu do nich.
I mijając kiści liści zapuszczam się do iści tajemnego świata...
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Jeszcze wszystko przed nami.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
[quote="Borys"]
Obejrzałem kawałek i zwątpiłem ]

Gówno prawda w Tunezji bez problemu kupisz haszysz i nie karaja za haszysz na wlasny uzytek nawet dosypują ci do shishy. W afganistanie 1/8 spoleczenstwa jest uzalezniona od opium to samo ma sie w Maroko i nie sadze że są chłostani :)
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Borys »
No to albo nie oglądałeś tego filmiku i nie czytałeś co tam wyżej jest napisane albo minister spraw wewnętrznych Malezji kłamie a całe nagranie jest reżyserowane.
I mijając kiści liści zapuszczam się do iści tajemnego świata...
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.