Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Jeśli ktoś doświadcza swędzenia, wystarczy że zapobiegnie uwalnianiu się histaminy przez zarzucenie popularnej cetryzyny (zyrtec, cetalergin, letizen, allertec, amertil, ogólnie większość leków przeciwalergicznych bez recepty). Jedna tabletka wystarczy. Tylko nie zarzucać takich leków jak cirrus - zawiera efedrynę!
Na samej fazie nigdy mnie nic nieswędziało, chyba, że komar mnie uje...ał :-)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
znaczy ogólnie to lekko mnie swędzi, nic czym miałbym się wogóle zmartwić czy przejąć :-)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Night Garden pisze: Tylko po co?
Jeśli ktoś doświadcza swędzenia, wystarczy że zapobiegnie uwalnianiu się histaminy przez zarzucenie popularnej cetryzyny (zyrtec, cetalergin, letizen, allertec, amertil, ogólnie większość leków przeciwalergicznych bez recepty). Jedna tabletka wystarczy. Tylko nie zarzucać takich leków jak cirrus - zawiera efedrynę!
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
pilleater pisze: Mnie coraz żadziej swędzi i nie przejmuję się tym. Delikatnie muskałem i po kłopocie
nowy avatar? xd
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.