przeszukałem całe forum ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.
W czwartek mam sie stawić na antydrug test dla marynarzy.
Wyglada to tak, ze ide zamiast ojca bo on sie nie wyrobi.
Nie wiem w ogole czy mnie przyjma ale przejde do sedna sprawy.
Dwa tygonie temu sobie zapaliłem ziólko, z jakies jedno wbicie. Po poł rocznej przerwie.
Nic innego nigdy nie brałem ani nie paliłem.
Teraz mam pyatnie czy cos wyjdzie na tym tescie?
Podobno bedzie to jakies badanie krwi ale do konca nie wiem jak to bedzie wygladało.
dzieki.
do czwartku wpieprzaj ze 4-6 tabletki dziennie witaminy C. Pij sobie browary i lej. Jedz truskawki (moczopędne), pij rano kawke (moczopędne). Powstrzymaj się od ostrych potraw i finito pij codziennie ze 3 litry wody. No i pij ze 2 szklanki mleka rano i wieczorem - podobno oczyszcza organizm.
Samo picie pomaga o tyle, że mocz przy badaniu bedzie bardziej rozcieńczony. Jak bedziesz szedł na testy to najlepiej jeśli nie będzie to twoje "pierwsze" lanie tego dnia.
Jeśli masz możliwość to skorzystaj z sauny i najlepiej by było gdybyś troche coś potrenował naprzykład bieganie ale przez dłuższy czas. Im bardziej się spocisz tym więcej z potem wyjdzie ewentualnego THC.
wszystko jest nadal aktualne oprócz:
Samo picie pomaga o tyle, że mocz przy badaniu bedzie bardziej rozcieńczony. Jak bedziesz szedł na testy to najlepiej jeśli nie będzie to twoje "pierwsze" lanie tego dnia.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.