uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam
Dostałem dzis 2 roslinki były tylko pod zarowka energooszczedna teraz chce je dac pod hps.
jak myslicie opłaca sie je hodowac czy zaczac od poczatku z nowymi pestkami

pozdrawiam

1 roslinka

http://img234.imageshack.us/img234/5763/dsc00019so0.jpg

a tutaj 2 miejsza

http://img115.imageshack.us/img115/5948/maejf6.jpg
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Ja bym uprawiał ;D

Nawet nie ma co się zastanawiać
  • 134 / 1 / 0
CO od nich chcesz? Trochę wyciągnięte, ale jak już masz tyle to przygotuj nowe nasiona, a te w miedzyczasie daj pod hps.

PS. Jak na moje to są to facety (bo takie "rzadkie"), ale nie widzę dobrze...
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gego111 »
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.