Ja osobiście używam tylko natury (za wyjątkiem alkoholu który jest syntetykiem, choć pijam tylko ten alkohol produkowany z roślin).
Czy wasze początki z narkotykami były związane z roślinami czy z syntetykami? I czy przechodziliście od roślin do syntetyków czy odwrotnie?
A może nie ma to dla was znaczenia.
Chociaz opiaty sa naturalne(morfina i kodeina).
Edit:
W sumie to z natural trips... gotuje sobie wlasnie wywar z suszonej salaty jadowitej... nastepnie odparowywuje wode i to co zostanie susze i pale :P
Dla mnie dziwny podział, bo psychodeliki są także w alchemii i tam mnie ciagnie
Chyba jestem w równowadze miedzy tymi działami pod względem używania...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Widac to nawet odbicie w muzyce :) wole Goa niz Psy-trance :D
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this
Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy
Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.