Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 46 / 1 / 0
Dzisiaj bylem u lekarza, bo uznalem ze powinienem isc do kontroli po grypie. Lekarz przesluchal mnie i skierowal na przeswietlenie pluc. Jak sie pozniej okazalo, mam obustronne zapalenie pluc. Jak myslicie, czy w zwiazku z tym powinienem przestac calkiem palic gande do czasu wyleczenia, czy moge zapalic sobie kilka spliffow podczas choroby?

Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cga »
Ja to bym dodatkowo płuc nie podrażniał. Przechoruj tydzień lub dwa i zapal jak będziesz zdrowy, taka moja rada :)
Uwaga! Użytkownik cga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
Ale jutro robie dreadlocki i chyba sie nie powstrzymam od palenia ;d. Wiec przynajmniej chcialem wiedziec czego sie moge po tym spodziewac. Zebym przypadkiem nie pojechal do szpitala :\
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: marcin »
nic nie powinno ci być jeżeli to zwykłe zapalenie płuc ale będziesz dużej się leczył i bania bedzie mocniejsza przynajmniej ja takie doświadczenia miałem
Ostatnio zmieniony 31 marca 2007 przez marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nie palcie podczas chorób to pogarsza stan
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 440 / 4 / 0
z wodnej to mozna raczej ale nie za duzo
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
O własnie, dobry pomysł - jeśli już masz palić, to pal z wodnej. Zdrowsza :+)
  • 46 / 1 / 0
Woo, nice idea. Nie wiem czemu, ale nawet o tym nie pomyslalem :d.
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
Ugotuj sobie ziolko z czyms albo # z budyniem.
Przepisy sa na h.
i bedziesz zbakany i nie rozdrazniony;
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 46 / 1 / 0
Rozdrazniony po ganji? :O

A co do wygotowywania, to mam zle wspomnienia. Tzn. W sumie nie do konca zle. Jadlem budyn 3 razy i raz pilem kakao, jesli chodzi o wyroby mleczne. Za ciezka bania jak na moj terazniejszy stan :p
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.