To ludzie stworzyli sobie boga.
Podobne działanie jak melisa ma tez podobno Bazylia, mieta, serdecznik, rumianek, lipa, majeranek...
Wszystki to tylko ziółka uspokajające.
melisa do picia, rozpuwasz torebke, dodajesz do ganji zamiast tytexu, skrecasz lola i jest konkretny chillout, akurat zeby posidziec przy kompie:)
:)
Beif pisze: hmm... paliłem melise z torebek i jakoś nie relaxowałem się a smak.... nie komentuje, cholernie ostry w płucach, bez jakiegoś specjalnego smaku
EDIT: Właśnie spaliłem w bongu łyżeczkę stołową melisy. Smak nieco ostry, ale w pewnym momencie przestaje gryźć i wchodzi ładnie. Efekty: rozluźnienie, odprężenie, uspokojenie. Łatwiej zebrać myśli, są klarowniejsze. Generalnie, efekty podobne do wypicia herbatki z podobnej ilości, tylko dużo szybciej wchodzi.
EDIT 2: Chyba będę to częściej palił.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.