Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Kurwa mam przypal z kumplami za trawe a nie chce pisac szczegulow bo ktos moze to przeczytac kto niepowinien. Chodzi konkretnie o to ze mamy mniec wszyscy testy, nie wiem dokladnie jakie i gdzie, i bardzo jest prawdopodobne ze ta sprawa trafi na psy. No wiec zaczne od tego ze ja sam nie jaralem od 17 dni bo wyczulem ze bedzie przypal, ale kumple palili w sylwka albo i pozniej wiec sie martwie czy im wykryje a co gozej mi. Stosowalismy terapie wodowa, wypilismy naprawde duzo ale nie wszyscy. Testy niektozy maja miec za pare dni, ja nie wiem kiedy bede miec, i chyba maja isc do jakiegos huja od dragow.Juz sie zabezpieczylem, wyjebalem w huj wody, nawet przygotowalem piraty do wyjebania wrazie czego, na chacie nic nie trzymam nawet fify. ktos wie czy moga mi wykryc thc w jakikolwiek sposob, albo jakie to moga byc testy bo nie jestem pewny?? I jeszcze jak kumpel wpierdolil witamine C to sie do niego przyjebia jak wyniki beda pojebane??
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
ile masz lat?
ten test to ze szkoły, z psiarni czy jak?
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pan_promek »
Nie przyznawaj się. Jeśli Ci wykryją i będą mieć naprawdę mocne dowody to wtedy mozna myslec o przyznawaniu się, pamiętaj o tym, ze jako oskarzony mozesz skladac falszywe wyjasnienia. Nie przytoczę paragrafu, ale mozesz klamac w interesie własnym, jako podejrzany/oskarzony.
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
spróbuj podmienić mocz (jesli to testy moczu bedą) popros niecpającego kumpla o szczochy do butelki (tylko ja dobrze zakrec :) ) i nos je przy sobie, tylko pamietaj ze szczochy musza byc swierze wiec musisz nowa butelke coziennie przygotowywac
kiedys tak uzbrojony wracalem do domu z kazdej imprezy ale przypal ze starym to nie to samo co z szkołą czy psiarnią
zycze powodzenia
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SilesiaN44 »
Tja, z tym moczem to dobry sposób, moj kumpel kiedys tak zrobil. Oczywiscie nic nie wykrylo. ;-)
Burzo mózgów deszczem myśli mnie zalej...
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Nie daj sobie zrobić takiego testu! (jak masz 18 lat)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Piter »
Kumple byli juz u jakiegos frajera co powiedzial starym zeby testy zrobili, z apteki :D Mi nic nie wykryl ten test. Ale jeszcze nie wiem czy im cos wykryje, i nie wiem co z reszta bo tylko 2 bylo u tego goscia, a pozostali moga miec inne. Ale chyba nie bedzie z tego duzoego przypalu.
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
ludu..
Czego piter tak owijasz? co to za "gosciu" co sie tak jego boicie? pies? to nie mozezecie sie zdobyc na odwage powiedziec starym co i jak zeby dalej w swiat informacje sie nie wydaly jesli moga byc przez to konsekwencje w szkole czy gdzie indziej.. testy moga byc zrobione tylko na ich zadanie...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.