A co do armani moge Ci jedynie pomoc podajac link do stronki gdzie je opisuja.. Tylko, ze inny kolor, ale pewnie to te same dropsiki.
http://www.pillreports.com/index.php?pa ... ll&id=5408
PiS
Ale kiedyś byłem troche niedoleczony i wrzuciłem ze dwa (z kolezanką).
Był czad ale na drugi dzień rozłożyła mnie choroba.
Jean Cocteau
Ostatnie badania opublikowane przez Science Daily wykazują, że wyzsza temperatura podczas zazywania zwieksza uszkodzenia układu nerwowego(neural damage).
Poddane pod dzialanie mdma zostaly szczury z rozna temperatura ciala(15, 21, 3lol0). Metabolizm u zwierzat z wyzsza temperatura jest znacznie zwiekszony, w zwiazku z czym temperatura ciala wzrasta jeszcze bardziej.
Uszkodzenia mozgu z poczatku byly zauwazalne tylko u szczurow. Aktualnie zostaly rowniez zaobserwowane u ludzi. Objawy uszkodzenia nerwow serotoninowych(dziwnie to brzmi) to zazwyczaj problemy ze spaniem, aptetytem czy zmianami nastroju.
Dopisek na koncu mówi, że gdyby substancja zostala aplikowana bezposrednio do mozgu to nie wystepowalyby zadne uszkodzenia.
źródło:
http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... 092825.htm
Bestia nawet największa ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
W każdym razie hipertermia może się pojawić, skoro przyjęcie mmda podwyzsza temp. ciala. Nie teraz, to później. Swoja droga, z tekstu nie wynika jednoznacznie, ze skutki uboczne musza byc zauwazalne tu za pierwszym zazyciem w takich okolicznosciach.
Alexander Shulgin, PiHKAL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.