A co do armani moge Ci jedynie pomoc podajac link do stronki gdzie je opisuja.. Tylko, ze inny kolor, ale pewnie to te same dropsiki.
http://www.pillreports.com/index.php?pa ... ll&id=5408
PiS
Ale kiedyś byłem troche niedoleczony i wrzuciłem ze dwa (z kolezanką).
Był czad ale na drugi dzień rozłożyła mnie choroba.
Jean Cocteau
Ostatnie badania opublikowane przez Science Daily wykazują, że wyzsza temperatura podczas zazywania zwieksza uszkodzenia układu nerwowego(neural damage).
Poddane pod dzialanie mdma zostaly szczury z rozna temperatura ciala(15, 21, 3lol0). Metabolizm u zwierzat z wyzsza temperatura jest znacznie zwiekszony, w zwiazku z czym temperatura ciala wzrasta jeszcze bardziej.
Uszkodzenia mozgu z poczatku byly zauwazalne tylko u szczurow. Aktualnie zostaly rowniez zaobserwowane u ludzi. Objawy uszkodzenia nerwow serotoninowych(dziwnie to brzmi) to zazwyczaj problemy ze spaniem, aptetytem czy zmianami nastroju.
Dopisek na koncu mówi, że gdyby substancja zostala aplikowana bezposrednio do mozgu to nie wystepowalyby zadne uszkodzenia.
źródło:
http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... 092825.htm
Bestia nawet największa ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
W każdym razie hipertermia może się pojawić, skoro przyjęcie mmda podwyzsza temp. ciala. Nie teraz, to później. Swoja droga, z tekstu nie wynika jednoznacznie, ze skutki uboczne musza byc zauwazalne tu za pierwszym zazyciem w takich okolicznosciach.
Alexander Shulgin, PiHKAL
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów