Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 62, 62b, lub 64 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 72 / / 0
Wczoraj policja znalazła przy mnie 0,77gr Amfetaminy. Dostałem 500zł grzywny. Moje pytanie brzmi: Moja siostra studiuje prawo, chce zostać prawnikiem, a ja odpierdalam i w ogóle mam pecha. Co z moją siostrą czy może kontynuować studia i dostać pracę taką jaką chce.
...bolą mnie plecy biorę tramal i poprawiam buchem...
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vold000 »
twoj kolega zabil swoja kolezanke czy mozesz pujsc siedziec za wspoludzial niepomagajac mu ani nawet niebedac w tym samym miescie w dzien morderstwa?
  • 72 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Topozz »
Wujek jest sędzią wojskowym powiedział że prze zemnie nie będzie mogła dostać pracy. Więc nie wiem. On może wkręcać
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
Tak na marginesie:
ciekawa kara jak za 0,77 gr amph.
Mi za 0,2 g weed grożą 2 miechy w zawiasach na 3 lata. Grożą, bo mam nadzieję że przed sądem jakoś inaczej będzie.
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 72 / / 0
Odrazu im powiedziałem że chce się poddać samo ukaraniu. Pałarz zadzwonił do prokuratora i taką kare mi wymyślił. Siostra na 100% nie może zostać prokuratorem ani sędzią.
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2006 przez Topozz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
A masz 18 lat? Jak nie masz 18 to chyba moze faktycznie miec problemy. Nie wiem na jakiej podstawie i na jakim paragrafie to wisi, ale wiem ze jak kuzyn miał wyrok to jego matka została zawieszona w prawach tłumacza przysięgłego. Ale moze to sie tyczy tylko rodzic-dziecko, a nie kazda bliska rodzina, nie wiem. Ale istnieje cos takiego w relacji rodzic - dziecko.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 72 / / 0
Mam 17. W świetle prawa karany juz jak dorosły.
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
To zgaś swiatło. Prawnym opiekunem jest twoja matka. A siorze chyba nic nie grozi, no chyb aze jest twoim PRAWNYM opiekunem.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vold000 »
pozatym jesli chce byc prokuratorem sedzia to byc moze niebedzie mogla bo (to tylko moje przypuszczenia) jesli by zostala prokuratorem to mogla by swojego brata osadzac a to niebyloby bezstronne :P dlatego moze jest cos w konstytucji napisane ze niemoglaby byc prokuratorem ale raczzej w to watpie bo niemozna karac czlowieka za bledy innych to napewno jest w konstytucji napisane :P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.