Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Jesli macie jakies doswiadczenia w tym temacie to sie podzielcie. Chodzi mi glownie o ceny, ilosc i jakosc towaru. Pozdrowionka!
Uwaga! Użytkownik seaside_suicide nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdenek »
Brejdak cioteczny jeździ do Angli, więc powiem tylko że wszystko co pisze to co wiem z jego "opowieści" ale uprzedzam że lubi koloryzować.
Palenie jest tanie, dobre, dużo osób pali i tym podobne...
I jeszcze koleżanka jeździła do Anglii to kupowała palenie u Rastamanów widziałem nawet zdjęcia. Na zdjęciu siedziało dwóch rasta w barwach, był stolik, kupa spalonych jointów i sprzęt muzyczny :-D czyli taka melinka...
Pewnie chodziło Ci o ceny ale cen nieznam niestety
  • 134 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Towarzysz X »
Bez znajomosci i w detalu - 10 funtow na punkt (ale warty swojej ceny). Zwykle na telefon i z dostawa do domu. Po prostu popytaj ludzi.
Jak bierzesz wiecej to cena spada (to chyba normalne)

Dodam tylko, ze to najlepsze palenie jakie w zyciu mialem - ze wzgledu na ilosc, ale przede wszystkim jakosc.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Towarzysz X pisze:
Bez znajomosci i w detalu - 10 funtow na punkt (ale warty swojej ceny). Zwykle na telefon i z dostawa do domu. Po prostu popytaj ludzi.
Jak bierzesz wiecej to cena spada (to chyba normalne)

Dodam tylko, ze to najlepsze palenie jakie w zyciu mialem - ze wzgledu na ilosc, ale przede wszystkim jakosc.
co to punkt?

Ja zalatwialem od arabow przez polakow od fety ziele po 10Ł za wora (cirka about 3,5-4g) Ziele takie sobie troche inne jak w PL, ale bez rewelacji w polsce miewalem lepsze za to hasz....mmmmm :-) W zaleznosci od towaru gruda czy plastelina jakies 40-60Ł za uncje (uncja 28g)
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Stu »
W Anglii za Ł20 powinienem dostać (an eighth) czyli jedną ósmą uncji = 3.5 grama. Oczywiście zawsze dostaję troche mniej - jakieś 3 - 3.3 g. Tak było przynajmniej w zeszłym roku. W tym roku jest o wiele gorzej... po tym najeździe na Londyńskich dilerów kilka tygodni temu (nie było u mnie zioła przez 5 dni) lokalni dilerzy strasznie racjonują towar... teraz za Ł20 nie dostane wiecej niz 2.8 g !!! I tak jest u wszsytkich!!! Mówię o rejonie East Anglia. Czy ktoś też to zauważył?
Uwaga! Użytkownik Stu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Stu pisze:
W Anglii za Ł20 powinienem dostać (an eighth) czyli jedną ósmą uncji = 3.5 grama. Oczywiście zawsze dostaję troche mniej - jakieś 3 - 3.3 g. Tak było przynajmniej w zeszłym roku. W tym roku jest o wiele gorzej... po tym najeździe na Londyńskich dilerów kilka tygodni temu (nie było u mnie zioła przez 5 dni) lokalni dilerzy strasznie racjonują towar... teraz za Ł20 nie dostane wiecej niz 2.8 g !!! I tak jest u wszsytkich!!! Mówię o rejonie East Anglia. Czy ktoś też to zauważył?

w west coast bywalo podobnie jak bylo to po takiej cenie jak napisalem wyzej. Jak nie bylo to nie bylo na dlugii czas.
  • 5 / / 0
Dzieki! Z tego co piszecie to jest lepiej jak w naszej biednej krainie, szczegolnie pod wzgledem ilosci. Jak bede na miejscu to zdam relacje. Pozdrowionka!
Uwaga! Użytkownik seaside_suicide nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Czy ktoś jest w stanie udzielić mi infromacji jak jest z ganja w UK ?

Od kogo i gdzie najlepiej kupić ?

Jak wygląda z legalnośćią marihuany w Angli, co ew. moze grozic ?
  • 5299 / 104 / 0
Z trawą w Anglii, jest prawie jak na całej planecie z wyłączeniem Antarktydy. Pingwini nie handlują.

Od dilera, najlepiej. Pytaj, szukaj, przecież nikt namiarów nie poda gotowych

Policja -> sąd -> wyrok
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3362 / 349 / 0
webehigh
znajdz se w duckduckgo i obczaj
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2010 przez FajnieJest, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.