ODPOWIEDZ
  • 1259 / 10 / 0
jakie odmiany nie nadaja sie do FIMowania? bo czytalem, ze sa takie ktore bardzo sie tym stresuja i zamiast zwiekszac, plony sie zmniejszaja. ale nigdzie nie pisze jakie odmiany...

zmieniono nazwę tematu / FIM to nie Topping /- TiJaz
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2017 przez TiJaz, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zmieniono nazwę tematu
Uwaga! Użytkownik wintermute jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Jeśli sto zrobi prawidłowo to niepowinno być problemów przy żadnej odmianie. Na pewno roślinka na pare dni zwolni wzrost w górę a rozepcha się na boki (o to chodzi) ale to jest zaleta bo wtedy topy rosną gęściej i plon jest większy. Pierwsze słysze żeby jakieś odmiany miały negatywne predyspozycje do fimowania.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mar125 »
Z tego co wyczytałem to Lowrydera nie opłaca się fimować a o innych odmianach nic nie słyszałem.
Uwaga! Użytkownik Mar125 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yuzek »
FIM to nie Topping!!
Fim jest to odcięcie części górnego stożka a Topping całego!
[ external image ]
Popatrzcie sobie
Nie, nie, nie chcę tutaj żadnych gwiazd!
Ja chcę purpurowy rower!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.