To ludzie stworzyli sobie boga.
asia_mrr pisze: Nie dostałam żadnej konkretnej odpowiedzi, na każde pytanie które tu zadałam.
kurwa ludzie zadaja pytania typu gdzie dostac jaranie w egipcie albo berlinie , kurwa jaranie jest wszedzie, a jelsi chodzi ci o legalne haszbary to se sprawdz na necie czy w danym kraju to jest legalne i tyle ;o
wujek supra
Jednak jeśli będziesz miala szczeście dostaniesz palenie w Berlinie. Sam szedlem kiedyś z kolega ulica w okolicach dworca ZOO, podbiegl do nas Turek z plecakiem i proponował wszystkie możliwe narkotyki. Wynika to z tego, że w Niemczech jest dużo bardziej liberalne prawo.
P.S. Mam kolegę Berlińczyka i w związku z tym paliłem tamtejszy grass jednak zdecydowanie wolę nasz krajowy, chociaż ich sztuka to tak jak nasze dwie(sa uczciwie pakowane).
Johann Wolfgang von Goethe
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.