To ludzie stworzyli sobie boga.
asia_mrr pisze: Nie dostałam żadnej konkretnej odpowiedzi, na każde pytanie które tu zadałam.
kurwa ludzie zadaja pytania typu gdzie dostac jaranie w egipcie albo berlinie , kurwa jaranie jest wszedzie, a jelsi chodzi ci o legalne haszbary to se sprawdz na necie czy w danym kraju to jest legalne i tyle ;o
wujek supra
Jednak jeśli będziesz miala szczeście dostaniesz palenie w Berlinie. Sam szedlem kiedyś z kolega ulica w okolicach dworca ZOO, podbiegl do nas Turek z plecakiem i proponował wszystkie możliwe narkotyki. Wynika to z tego, że w Niemczech jest dużo bardziej liberalne prawo.
P.S. Mam kolegę Berlińczyka i w związku z tym paliłem tamtejszy grass jednak zdecydowanie wolę nasz krajowy, chociaż ich sztuka to tak jak nasze dwie(sa uczciwie pakowane).
Johann Wolfgang von Goethe
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.