Wysadzone w domu na parapecie około 10 kwietnia moze wczesniej ,na outcie wysadzone około 5 maja.
Dołki po 10 L ziemi z ogrodniczego nie mieszane z miejscową, na spotach mam dobra glebe ale i tak nawiozłem troche <w sumie 160 L, aj ciezko było ale moze sie opłaci:) > ,11 fimowałem, 4 zostawiłem noramalnie.
Własnie wrociłem ze spota, od pasa w dół przesiakniety na maxa:( jak wchodziłem do domu ta z butów wylewała sie woda heh<pogoda jest od około 2 tyg u mnie zwalona leje jak nie wiem> pojechałem oczywiscie po to zeby podciac moje olbrzymy;) bo maja juz co niektore ponad 50 cm, podlewac nie ma co bo non stop pada, jestem naprawde zdziwiony jakie one porosły, jak sadziłem malutkie roslinki i wpadłem po miesiacu to bylem w szoku!!!!!! liscie jak dwie dłonie, a łodygi u niektorych jak dwa palce, szok normalnie,to moj pierwszy out wiec jestem mile zaskoczony i podjarany:) mam tylko 4 foty 4 roslin i nie wiem ktore sa ktore narazie ale mam nadzieje ze to sie wyjasni przy kwitnieniu:) pozostałej jedenastce nie mialem czasu zrobic fot ale sa prawie identyczne jak ta czworeczka:) narazie nie widac meniorow,jak myslicie kiedy sie pojawia?? jesli pogoda bedzie taka jak teraz to bede jezdził chyba co 2-3 tygodnie bo rosnie zdrowo wszystko :) za jakis czas moze bedzie wiecej fotek ,aha kiepska jakosc bo z komy nastepnym razem bedzie cyfrowo moze ;)pozdrawiam!!!
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.