a wiec jak myslicie wyjda te moje ziarenka na wierzch ponad ziemie w takich temp jak teraz panuja?????czy zdechna wrednie i sie nie pokaż???? robił ktoś juz takie wczesne eksperymenty??????
ja zdecydowałem sie tak szybko bo chce zeby podczas fazy weg. dobrzee sie rozkrzewiła , kiedys jak w maju posiałem w dobrych warunkach odpowiednia ziemia , nawozy itd.itp to podczas weg, wyrosła mała i nie było miejsca na duzo kwiatów zbiór bardziej niz mizerny,,,na otarcie łez
a ta z tych samych pestek wysiana dwa czy 3 tyg. wczesniej była dobrych wymiarów i obdarzyła wieloma dniami degustacji... a wiec myśle ze wczesność wysiania ma dużży wpływ na rozmiary a co za tym idzie plon...
i tu znów moja obawa czy jednak nie przesadziłe z ta swoja wczesnościa jednak ...i kiedy po ilu w takich temp pokarza juz wykluwajace sie główki??
pozdro
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
15 maja to rozsadna data kiedy mozna wysadzac a 20 kwietnia kiełkować a po 3 tygodniach lajcikowo
mozna wysadzać mowie wam ja juz mam 10 swoich roslinek na oknie i maja 3 pietra i martwie sie jakie urosna do 15
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
zobaczymy
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.