niestety nie mam zbyt duzo hajsu a nasionka sa bardzo drogie jesli ktos by mial kilka sztuk za duzo :) to prosze o kontakt gg 1347703 z 2 krzaczkow zrobie nasionka wiec mozecie liczyc w nastepnym sezonie na moje wsparcie jesli wszystko sie powiedzie pozdro4all
ps. niemash nasionek a sadzish Lowrydera :rolleyes:
...jak shukash miejscówki na lowrydera to rozejżyj sie za jakimiś łąkami o niewysokiej trawie to inne rośliny go nie zagłushą, będzie miał dużo światła i nie będzie prawie wcale widoczny, elegancko sie w tapia w roślinność bo jest malutki. Druga zecz to za wcześnie nie wysadzaj najlepiej jak jush bedzie kozacka pogoda bo jego żywot jest z góry ograniczony i jak za wczesnie wysadzish i pogoda nie dopishe to zrobi sie mały kikut który zacznie kwitnąć i hooj zbierzesh...Co tam jeshcze...2-3 litrów ziemi kwiatowej wystarczy na jedną roślinke...i chyba tyle;)
ps. niemash nasionek a sadzish Lowrydera ]
sorki nie pomysl ze sie czepiam ale naucz sie kurwa pisać!!!! mnie jak i wielu osob na tym forum denerwuje takie pisanie nie chce byc zlosliwy ale juz bylo paru takich co tak pisalo ktos im zwrocil uwage i juz pisza normalnie
paker pisze:marihuany fanatyk pisze: ...jak shukash miejscówki na lowrydera to rozejżyj sie za jakimiś łąkami o niewysokiej trawie to inne rośliny go nie zagłushą, będzie miał dużo światła i nie będzie prawie wcale widoczny, elegancko sie w tapia w roślinność bo jest malutki. Druga zecz to za wcześnie nie wysadzaj najlepiej jak jush bedzie kozacka pogoda bo jego żywot jest z góry ograniczony i jak za wczesnie wysadzish i pogoda nie dopishe to zrobi sie mały kikut który zacznie kwitnąć i hooj zbierzesh...Co tam jeshcze...2-3 litrów ziemi kwiatowej wystarczy na jedną roślinke...i chyba tyle;)
ps. niemash nasionek a sadzish Lowrydera ]
sorki nie pomysl ze sie czepiam ale naucz sie kurwa pisać!!!! mnie jak i wielu osob na tym forum denerwuje takie pisanie nie chce byc zlosliwy ale juz bylo paru takich co tak pisalo ktos im zwrocil uwage i juz pisza normalnie
Na hooj to pishesh durniu i hooj cie to obchodzi jak ja pishe .
...a wiesh co mnie wkurwia? Takie psy jak tyy!!
marihuany fanatyk pisze: Na hooj to pishesh durniu i hooj cie to obchodzi jak ja pishe .
...a wiesh co mnie wkurwia? Takie psy jak tyy!!
mialem cie teraz ochote zgnoic ale nie bede sie znizal do twego poziomu, pozatym ro furom nie jest do bluzgow, jesli masz ochote sobie pobluzgac to wejdz na www.bluzgator.prv.pl
ps zawsze w boxie jest lepiej niz na dworze tak mi sie wydaje
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.