nie jestem zawannsowanym farmerem chcialem sie dowiedziec czy special early jak pisze na ( www.cannabis.fr.pl ) jest gotowa na lipiec i czy jesli bym posadzil ja na poczatku maja to czy byla
by ona gotowa na lipiec ? jakiej wysokosci osiaga ta odmiana i czy natura by sama sie nia zaopiekowala czy jest bardziej wymagajaca odmiana ?
mam tez kilka pytan do Early Misty czy jest ona tak mocna jak pisze na cannabis.fr.pl i czy byla by gotowa na sierpien o ile moze sie spoznic plon jesli wysadzal by ja na poczatku maja ? pozdro
a EM trzymali w tamtym sezonie do drugiej połowy pazdziernika
a LowRydery zajebioza mozna dwa razy na sezon sadzic najpierw na nasiona a potem na plon
a zalety mają spore szczegolbie wielkosc
moze i słabe ale za to specyficzny smak
a early special doszedl by na sierpien ?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.