I przedewszystkim opiszcie swoje doznania! (nie żebym był jakimś zboczkiem czy coś..
Ja z doświadczenia powiem że sex PRZED braniem psychedelików sprawia że faza jest bardziej przyjemna, nie ma tego niepotrzebnego napięcia itp. Ale tylko wtedy gdy seks kończy się (naszym) orgazmem.
Alternatywą może być też wzięcie psychedelika i zwalenie konia nim zaczenie działać ;-)
No ale temat dotyczy seksu w trakcie...
Osobiście uprawiałem seks jedynie na grzybach psylocybinowych i było to dość dziwne przeżycie... :huh: na mojej kochance zaczęły wyrastać grzyby, a gdy je zrywałem i jadłem to mój penis stawał się coraz większy i większy... Było przyjemnie tylko panna się kapneła ze coś jest nie tak... :-/
A z wami jak było ?
pffff tylko mi nie pisac "daj spokoj zboku" bo ja nie chce ogladac zadnego opowiadania erotycnzego tylko moze ciut wiecej szczegolow technicznych ;D
eloyo pisze: Muchomor napisz co masz na mysli piszac "dziwne przezycie" - przyjemne, nie przyjemne?
pffff tylko mi nie pisac "daj spokoj zboku" bo ja nie chce ogladac zadnego opowiadania erotycnzego tylko moze ciut wiecej szczegolow technicznych ;D
A..i byl raz wyjatek za granica...LSD :-D
Życie jest dziełem sztuki
drag pisze: Od tygodnia jem tramal, w ogóle mi nie staje. Na szczęście laska wyjechała do Włoch ;).
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.