Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 126 / / 0
Czy Wy tez mieliście straszne bole stawow i kosci po BB-22?
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 1874 / 96 / 127
yyy nie, nigdy. Po fluorowych tez nie.
wolna molekula
#mops
  • 231 / 6 / 0
[quote="ZOLW"]Czy Wy tez mieliście straszne bole stawow i kosci po BB-22?[/quote]

Tak i całą resztę efektów też, nic nowego.
Btw. wiesiołek zbija ciśnienie i cholesterol. LECZNICZNA MARIHUNAE
  • 158 / / 0
ZOLW pisze:
Były, były
:extasy: :extasy:
  • 989 / 76 / 0
ZOLW pisze:
Mieliście? "Ostatni raz" to gówno paliłem w sierpniu tego roku, poprzedni "ostatni raz" - wrzesień 2013. Stawy bolą do dziś, mięśnie tak samo. Mniej, o wiele mniej, ale jest chujnia i tak już pewnie zostanie. Nie spaliłem nawet 20mg tego gówna.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 129 / 10 / 0
zajebiste jest to bb-22
zrobiłem maczane ostatnio 1:20 i jedna lufa robi lepiej jak lufa normalnego palenia a efekty są praktycznie takie same, w chuj podobne do mj
nawet najwieksi sceptycy po poczęstowaniu moją maczaną zmienili zdanie i jednogłośnie potwierdzili działanie prawie identyczne do mj
polecam
  • 3955 / 147 / 0
Blazen pisze:
ZOLW pisze:
Mieliście? "Ostatni raz" to gówno paliłem w sierpniu tego roku, poprzedni "ostatni raz" - wrzesień 2013. Stawy bolą do dziś, mięśnie tak samo. Mniej, o wiele mniej, ale jest chujnia i tak już pewnie zostanie. Nie spaliłem nawet 20mg tego gówna.
to dziwne, ja samego bb22 zrobilem ok. 10g (nie liczac innych kanna) i zadnych boli nie doswiadczam.
niedojebanie genetyczne
  • 2 / / 0
A czy wiecie coś nt które kanna dają fajne CEVy i chociaż lekkie OEVy? :huh: Chodzi mi o taki efekt jak przed rokiem kiedy paliłem maczane 5F-akb48 w proporcji 1:25 (nie wiem czy to kwestia tylko fluoru czy może "producent" coś tam jeszcze dodał :gun: ) i szczerze mówiąc po jednym czy dwóch buchach wchodziła fajna faza i miałem taką akcję, że paliłem z kumplem w słoneczny dzień i ujebany rozglądałem się wokoło i wszystko było takie niesamowite i piękne, kolory takie pełne, czułem się wręcz jak w grze (podziwiałem nawet architekturę zwykłego monopolowego brzydkiego jak noc :-D )

Powiedzcie czy BB-22 zadziała podobnie? Mam teraz vendora, który robi hasana z mieszanką BB-22 i 5F-akb48 :cheesy: proporcje ustalam indywidualnie - jakie byście polecali żeby powtórzyć tripy z młodości? :old:
  • 121 / 8 / 0
Wszyscy chwalili swego czasu w knajpie (czytałem tylko raczej) to wziąłem pake i ciąg leci, drugą w sumie %-D złapałem się wczoraj pierwszy raz na tym na dawkach prochu wielkości gdzieś 1/4 cybucha lufy z kiosku %-D no ale wszystkiego chyba na raz nie spalam bo wapuje i osadza się na lufie (opalam to też, krople takie czasem że aż nie raz nakapałem jak czarnym woskiem na podłoge jak lufę przechyliłem :gun: )

No ale btw też ostatnio poczułem te bóle stawów itp :-/
Bag of dope on the table, million blunts, now I'm able
Strung out in my living room, Netflix, no cable
Fresh water I drink, just fillin' up my HP
  • 147 / 6 / 0
Jaka jest minimalna dawka aktywna tego kanna dla kogoś bez tolerki, planuje zmixować to z thj2201 które bardzo przypadło mi do gustu w dawkach ~2mg na nabicie.
Nie mam tolerki na kanna, no może minimalną tak w skali to 1/10 więc bardzo mała.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.