Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 210 / 17 / 0
Re: 3-FA
Nieprzeczytany post autor: Fraazy »
Po ciągu jakieś 4 dni pod rząd 200/300 w nochal i czasem dorzutka oral bolały mnie nerwy w pobliżu lewej ręki przez jakieś 2 dni po ciągu (Wazokonstrykcja) i do dziś pozostały lekkie zaburzenia wzrokowe . Wiem, że lekka przesada była. :nuts: Kiedy będę mógł zarzucić bezpiecznie znowu? :P
  • 1167 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: vi4rus »
tydzien do dwoch
  • 361 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: 666 »
Wziąłem dobę temu 1 gram (3 bombki po 330 mg) 5-MAPB i było spoko, ale dorzuty są słabsze. Poszedłem spać i jakoś 3 godziny temu zapodałem 500 mg 3-FA - wszystko u znanego tu i polecanego vendora. I gówno, liczyłem chociaż na moc dopaminki w 3-FA - zero działania, dalej jedynie zwała po wczorajszym 5-MAPB.

O CO BIEGA?
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
fa wpływa też trochę na serotoninę ,miałeś też za dużo chemii w organizmie po tej piątce
  • 210 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fraazy »
Macie jakieś SPRAWDZONE sposoby na wazokonstrykcje i przedłużenie czasu działania?
W wątku o wazokonstrykcji była mowa o piracetamie... W jaki sposób on pomaga na wazokonstrykcje?
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mruk84 »
dosyć pilne pytanie. Orientuje się może jak działa i czy w ogóle działa 3-FA w czasie kuracji SSRI (Esicitaloram 20mg) ? Z góry wielkie dzięki za info
Uwaga! Użytkownik mruk84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
Może nie jak benzofurany ale 3-FA tez działa w jakiś sposób na serotoninę więc osłabi działanie może nie znacząco ale oslabi
  • 1874 / 96 / 127
Nieprzeczytany post autor: bele »
mruk84 pisze:
dosyć pilne pytanie. Orientuje się może jak działa i czy w ogóle działa 3-FA w czasie kuracji SSRI (Esicitaloram 20mg) ? Z góry wielkie dzięki za info
KURWA SIEDZE TU od 2011 i od zawsze wałkowane było. LECZYSZ SIĘ TO NIE ĆPAJ....
wolna molekula
#mops
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mruk84 »
belejaki pisze:
mruk84 pisze:
KURWA SIEDZE TU od 2011 i od zawsze wałkowane było. LECZYSZ SIĘ TO NIE ĆPAJ....
dziwne bo ja tu siedzę od 10 lat i zawsze było tak że jak się leczysz na głowę to pełen palnik :scared:
Uwaga! Użytkownik mruk84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kocho »
Kolejne testy 3-FA zakończyły się mega imprezą. Zakupione 0,5g na 2 osoby. 1 osoba kompletnie 0 tolerki więc postanowiłem, że dostanie 100mg w kapsulce. Tak też więc uczyniłem. Sobie również zaaplikowałem 100mg + 50 sniff. Osobnik bez tolerki czuł straszny niedosyt więc po 40 min wziął następne 100 mg i ruszyliśmy na impreze.

Na imprezie mu weszło, mówił, że czuje się niesamowicie, chce mu się tańczyć, energia go rozrywałą. Jednak bardzo było widać, że jest porobiony. Cały czas mówił, że faza życia :D

U mnie natomiast inne działanie niż za pierwszym razem. Nie czułem tego powera, bardziej chciałem rozmawiać z innymi niż tańczyć. Bawiłem się mega, poznałem nowych ludzi. Niestety impreza zakończyła sie urwanym filmem bo zacząłem bawić się z alkoholem, wypiłem dosłownie cysterne i nie miałem umiaru. Po powrocie do domu o około 6 zasnąłem od razu i obudziłem się o 10, bez żadnego kaca, bólu głowy, po prostu 0 niczego. Wręcz czułem się niesamowicie dobrze przez cały dzień. Następnym razem bede celował w dawki 150+ oral, myślę, że bedzie miazga :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.