Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 363 / 2 / 0
Re: 2C-E
Nieprzeczytany post autor: herbata_yanga »
ja tam jakis szczegolnych podobienstw miedzy 25E i 2C-E nie odnotowalem, ale to moze kwestia set n setting, 25E zrobilo mnie duzo ciekawiej od 2C-E i bardziej tresciwie (mniej polotu od 2C-E, ale wiekszy sens calego tripa)
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Ej ziomuś :D 2C-E brałes na tolerce nie zapominaj ! :cheesy: :-D
  • 45 / / 0
Czy 15mg 2C-E podane donosowo a nastepnie do tego dodac MXE? Czy to bedzie ciekawe połączenie? Jesli tak to jaka ilość MXE bedzie odpowiednia do tego mixu? :-D
Uwaga! Użytkownik richbloodman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 175 / 0
Czytając raporty 2C a ich NBOMe odpowiedników, można powiedzieć, że podobieństw w ogóle nie ma...
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Przy niektórych empirycznie mogę Ci powiedzieć że jednak są m.in 2C-E -> 25E-NBOMe , 2C-N -> 25N-NBOMe , reszta faktycznie odbiegała znacząco od 2C-x
  • 45 / / 0
Powiem tak, podałem 15 mg do nosowo. Żadnego bodyloadu, żadnego bólu. Myślałem że bedzie ogromny ból, pieczenie porównanie do tego gwoździa wbijanego do nosa młotkiem. Ale tutaj nic. Takie swedzenia po wciągnięciu, ale tak to mam zawsze. Jedynie smak troche nijaki. Wypiłem troche wody i troszke mi siadła na żołądek a tak to to nic. Ogromna śmiechawa której ogarnac nie umiałem. Lekkie falowanie wszystkiego. Ogólnie liczyłem na cos o wiele bardziej ekscytujacego. Moze kiedys wiecej tego spożyje, lub jakis mix. :-/
Uwaga! Użytkownik richbloodman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 1 / 0
To chyba miałeś jakiś żeniony towar. Taka ilość robi już dojapnie, a co dopiero w kinol. Zauważyłeś wyostrzone krawędzie przedmiotów? Spróbuj przyjrzeć się tym krawędziom ;)
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2011 przez Pani Jedyna, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 45 / / 0
Co do towaru jestem pewien ze był sprawdzony, z sprawdzonego źródła, wręcz bardzo dobry. Poza tym na reszte znajomych działało normalnie, po 7-9 mg donosowo kopało ich nieźle, przy 25 oralnie mówili ze bardzo fajnie, a u mnie tak jak juz pisałem wcześniej, praktycznie nic. :-/

I tak zauważyłem zaostrzone krawędzie. Wizualnie ogólnie było słabo.

Poza tym, nie będe sie aż tak zamartwiac, teraz spróbuje 2C-T-4, mam nadzieje że bedzie fajnie(20 mg oralnie) :-D
  • 16 / / 0
Siemka
Czy można zapodać 2C-E w odbyt? Jaka dawka byłby odpowiadałaby 25mg branym doustnie? Czy bodyload byłby taki sam?
  • 2814 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: PcP »
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.