Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5184 / 914 / 0
Taka cena to rozbój w bialy dzień....
Zobacz ceny ile kosztuje gram prochu 2cb
Jakkolwiek by to nie przeliczać to taka pixa 15 mg 2 c-b nie powinna kosztować 60 zł xd
Podam Ci przykład. Gram MDMA kryształ kosztuje 70 zł
Ile kosztuje pixa MDMA 200 mg ? 20 zł
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 3 / 0
Według znajomego testera który miał okazję próbować wspomnianej pigułki 10-20mg.

Cena to faktycznie z kosmosu, piguły 2cb chodzą zazwyczaj po tyle samo co te na MDMA.
  • 86 / 12 / 3
siemanko, opowiem wam mojego przedwczorajszego/wczorajszego tripa na 2C-B, zajebałam około 30 mg sniffem, tak mija dłuższa chwila, postanowiłam jeszcze dosniffować 20 mg (dawka ~= 50 mg, heavy). byłam z psiaps bo z nią brałam ("nie dorzucaj tylko czekaj aż się załaduje!!" she's be like), ale po jakiś pół godzinie się zaczęło ładować, na początek to nic nie podejrzewana euforia, ale potem to było wowowow. zaczęło nas odklejać, i w ciągu godziny powoli efekty od wyostrzonych kolorów a kończąc finalnie na mocnych halucynacjach; muzyka była nieźle wyostrzona i taka inna. ruchy były takie lekkie, czułam się jak motyl, te odczucia były mocne i dość leżałyśmy na łóżku wzdychając jak to nie jest przyjemnie - experience bajeczny. to był mój pierwszy experience z psychodelami właśnie. sam trip był good tripem bardzo i generalnie no 2C-B został moim fave jako psychodelik na pierwszy trip.

refleksje? jestem dziwna ale jestem sobą więc to jest najważniejsze być sobą, jak i powinnam przystopować z ćpaniem per se.

ja: "może dorzucę nic nie powinno się stać"
psiaps: "czekaj czekaj na efekty"
ja: "eee tam" niucha

15 minut później...
też ja: "O KURWEŁEK MIAŁAŚ RACJĘ XF"

na następny dzień zrobiłyśmy małą powtórkę z 2C-B już z ~= 20 mg sniffem i mniejszymi efektami tym samym

a 2C-B? jak po psychodelach, zjazdu nie było ani też ochoty na napierdalania tego dzień w dzień jak w przypadku nieszczęsnej mefki/biedakatynonów.
kontakt i reszta: guns.lol/oooizneb

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka:
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.