Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 451 / 13 / 0
Tofisopam
Nieprzeczytany post autor: cardimon201 »
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tofisopam

Można to kupić na rynku wtórym leków w rosji , jadł ktoś to ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 114 / 1 / 0
Re: Tofisopam
Nieprzeczytany post autor: Suchodyl »
Tofisopam has been shown to act as an inhibitor of the liver enzyme CYP3A4,[9] and this could potentially cause dangerous drug interactions with other medications metabolised by this enzyme,[10][11] although the clinical significance of these findings remains unclear.
Odwieczne pojawia sie pytanie, podbiloby zatem kode ?
  • 1229 / 180 / 0
Ponoć bez recepty w Czechach, a szkoda bo byłem i niewiedziałem o tym to bym se kupił
  • 16 / 6 / 0
Licencja na lek wycofana z Ukrainy dobre 10 lat temu z powodu braku działania kuracyjnego i silnie rozregulowujacego prace mózgu i głowy. Jak zrozumiałem dobrze ukraiński to po prostu robiła zombie z człowieka albo zupełnie nie działała a mimo tego uzależniała i pruła głowę.
  • 9299 / 1807 / 2
12 maja 2019rooney pisze:
Ponoć bez recepty w Czechach, a szkoda bo byłem i niewiedziałem o tym to bym se kupił
Na receptę https://www.mojelekarna.cz/leky/ucinne- ... html#modal
22 czerwca 2020Eldokanawolno333 pisze:
zupełnie nie działała a mimo tego uzależniała i pruła głowę.
To musieliby wycofać wszystkie benzo.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 16 / 6 / 0
UP
Właśnie dlatego barbiturany wycofali bo „coś było nie tak” chociaż w Ukrainie da się jeszcze dwie sowieckie barbitury dostać. Czytałem ukraińskie forum albo rosyjskie w sumie nie wiem i jeśli kogoś bardzo interesuje mogę podesłać źródło - było to benzo które bardzo słabo działało rekreacyjnie, nie wyciszalo lęków czy strachów,m a po prostu odmóżdżalo jak silne psychotropy, powodowało problemy z pamięcią, ciągła niezanikajaca senność i jak ludzie piszą - zgrzytanie zębami, rozstroje żołądka i rzuczanie po łóżku na odstawce. Wszyscy w ruskojezyczbyn internecie z miejsc które czytałem określali to jako śmieć nie wart swojej ceny. Inne benzo spełniają swoje role bardzo dobrze jeżeli chcesz się leczyć albo brać je z głowa a nie jeść garściami :)
  • 1394 / 88 / 2
Na Wiki jest podlikowane neryzopam i on co ciekawe jest neuroleptyczny i jest przeciwlękowe.A właściwa substancja też wywiera działanie amnezyjne po przedawkowaniu?Ciekawe jak wygląda przedawkowanie go i co powoduje jedynie działanie przeciwlękowe.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.