ODPOWIEDZ
  • 432 / 31 / 0
Bez kitu kurwa, uważam się za człowieka ogarniętego, potrafię posługiwać się wyszukiwarką i za żadne skarby nie wiem, dlaczego cały czas wywalało mi brak wyników. Jedyna co przychodzi mi głowy to literówka, ale chuj w to. Dzięki.
  • 161 / 5 / 0
30 marca 2018Maykel85 pisze:
Jakby tak było to by to walili ludzie na potege albo przynajmniej było gdzieniegdzie o tym slychac. A jakos nie slychac.
W stanach dość popularne to.
  • 3246 / 354 / 2
Zwężone źrenice, reszty nie pamietam z tych co opisujesz.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1360 / 177 / 0
Jakie czules konkretnie działanie oprócz tych zmniejszonych zrenic? Nic nie brales poza tym? Ja to lykalem juz kilkanaście lat temu i zero działania jak dla mnie.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 3246 / 354 / 2
Już opisywałem w tym wątku działanie tianeptyny. Opio, ale dziwne, ale opio.

Tu np. mistrzu masz profil farmakologiczny tianeptyny z którego wynika, że właściwie jedyne stwierdzone oddziaływanie ma na receptor opioidowy mi https://en.wikipedia.org/wiki/Tianeptin ... codynamics .

Ja szczerze mówiąc byłbym ciekawy jak zadziała iv, gdyż wiadomo np. jak duże różnice w takim podaniu są np. przy trampku. A tu jest gotowa własciwie czysta substancja, nie trza sie jebać.

Pozdrawiam %-D
  • 1008 / 203 / 2
When co-administered with morphine, tianeptine prevents morphine-induced respiratory depression without impairing analgesia
To jest moim zdaniem najciekawsze, można by z tej tianeptyny zrobić taki nalokson, który zabezpieczy przed uduszeniem się, ale nie zbije fazy. win-win :-)
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 1 / 0
125mg p.o. zadziałało na mnie jak 240mg kody, długo wchodziło bo około godziny (sic!) ale po tym pogrzało z 2 godzinki peak i dalej wyczuwalna była bardzo lekka sedacja
niestety wystąpiły dosyć silne nudności, więc polecam sie zaopatrzyc w aviomarin czy cos takiego
ciekawe w tej substancji jest to jak słabo agonizuje ona receptor kappa odpowiedzialny za wzrost tolerki, ciekawe czy przekłada się to na praktyke
  • 3246 / 354 / 2
Ciekawe czy te sole nadają się do waporyzacji?

Pozdrawiam %-D
  • 3246 / 354 / 2
Powiem wam, że ta wersja sulfate się nie nadaje do niczego poza io i ew ia. Nie rozpuszcza się ta tianeptyna w wodzie, donosowo dziadostwo, wapo sie pali. Jestem ugrzany tym dziadostwem, ale wypiłem troche i troche ia. Nie da się inaczej tego ;/

Ojej rozkręca się. Całkiem przyjemnie... No przyjemnie.

Wydaje mi się, że z tym zatykaniem żył to nie wina wypełniaczy tylko samej tianeptyny, która ni chuja sie nie rozpuszcza w wodzie.

Pozdrawiam %-D
  • 1277 / 127 / 0
Tianpentyne próbowałem 3razy po 37,5m wychodziło 112,5mg żadnego działania opoidowego nie uświadczyłem tylko jeszcze jako bonus nasilenie lęków.
Podobno w Rosji jest ten lek nadużywany, mi ten lek w wyższych dawkach nie przypasował.
Toksyczną klomipraminę jadłem w dawce 450mg i dawała mi fajny efekt przeciwlękowy i przeciw-fobiczny.
Podsumowując wątpię żeby konwencjonalne antydepresanty , dawały jakiś efekt opoidowy czy euforyzujący efekt , ale czasami mocniej przeciwlękowo mogą zadziałać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.