30 marca 2018Maykel85 pisze: Jakby tak było to by to walili ludzie na potege albo przynajmniej było gdzieniegdzie o tym slychac. A jakos nie slychac.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Tu np. mistrzu masz profil farmakologiczny tianeptyny z którego wynika, że właściwie jedyne stwierdzone oddziaływanie ma na receptor opioidowy mi https://en.wikipedia.org/wiki/Tianeptin ... codynamics .
Ja szczerze mówiąc byłbym ciekawy jak zadziała iv, gdyż wiadomo np. jak duże różnice w takim podaniu są np. przy trampku. A tu jest gotowa własciwie czysta substancja, nie trza sie jebać.
Pozdrawiam
When co-administered with morphine, tianeptine prevents morphine-induced respiratory depression without impairing analgesia
niestety wystąpiły dosyć silne nudności, więc polecam sie zaopatrzyc w aviomarin czy cos takiego
ciekawe w tej substancji jest to jak słabo agonizuje ona receptor kappa odpowiedzialny za wzrost tolerki, ciekawe czy przekłada się to na praktyke
Pozdrawiam
Ojej rozkręca się. Całkiem przyjemnie... No przyjemnie.
Wydaje mi się, że z tym zatykaniem żył to nie wina wypełniaczy tylko samej tianeptyny, która ni chuja sie nie rozpuszcza w wodzie.
Pozdrawiam
Podobno w Rosji jest ten lek nadużywany, mi ten lek w wyższych dawkach nie przypasował.
Toksyczną klomipraminę jadłem w dawce 450mg i dawała mi fajny efekt przeciwlękowy i przeciw-fobiczny.
Podsumowując wątpię żeby konwencjonalne antydepresanty , dawały jakiś efekt opoidowy czy euforyzujący efekt , ale czasami mocniej przeciwlękowo mogą zadziałać.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Marihuana rekreacyjna na Florydzie pozostanie nielegalna, w referendum zabrakło 3%
Marihuana rekreacyjna na Florydzie nadal będzie nielegalna pomimo, że za jej legalizacją dla osób powyżej 21 roku życia opowiedziało się 57% głosujących. Referendum odbyło się w ramach wyborów prezydenckich. Co ciekawe za liberalizacją prawa konopnego głosował będący Republikaninem Donald Trump, który udział w wyborach brał właśnie na Florydzie. Jest to o tyle ciekawe, że gubernator stanu Ron DeSantisa i przywódcy Republikanów z Florydy byli przeciwni zmianom i wydali na kampanie przeciwko legalizacji zioła wiele milionów dolarów. „Legalna marihuana to jedynie zyski dla korporacji i smród marihuany na ulicach.” – twierdzi DeSantis.
Od dziś fentanyl i marihuana niedostępne w receptomatach
Fentanyl i marihuana są na liście substancji, których nie można kupić poprzez receptomaty. Dziś wchodzi w życie rozporządzenie ministra zdrowia w sprawie środków odurzających i substancji psychotropowych.
Prezes znanej korporacji przyłapany na kupnie narkotyków
Stefan Kaufmann, prezes firmy Olympus, czołowego japońskiego producenta sprzętu optycznego, zrezygnował ze stanowiska – przekazano w oświadczeniu. Agencja AFP podaje, że niemiecki menedżer został oskarżony o kupno narkotyków.