30 marca 2018Maykel85 pisze: Jakby tak było to by to walili ludzie na potege albo przynajmniej było gdzieniegdzie o tym slychac. A jakos nie slychac.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Tu np. mistrzu masz profil farmakologiczny tianeptyny z którego wynika, że właściwie jedyne stwierdzone oddziaływanie ma na receptor opioidowy mi https://en.wikipedia.org/wiki/Tianeptin ... codynamics .
Ja szczerze mówiąc byłbym ciekawy jak zadziała iv, gdyż wiadomo np. jak duże różnice w takim podaniu są np. przy trampku. A tu jest gotowa własciwie czysta substancja, nie trza sie jebać.
Pozdrawiam
When co-administered with morphine, tianeptine prevents morphine-induced respiratory depression without impairing analgesia
niestety wystąpiły dosyć silne nudności, więc polecam sie zaopatrzyc w aviomarin czy cos takiego
ciekawe w tej substancji jest to jak słabo agonizuje ona receptor kappa odpowiedzialny za wzrost tolerki, ciekawe czy przekłada się to na praktyke
Pozdrawiam
Ojej rozkręca się. Całkiem przyjemnie... No przyjemnie.
Wydaje mi się, że z tym zatykaniem żył to nie wina wypełniaczy tylko samej tianeptyny, która ni chuja sie nie rozpuszcza w wodzie.
Pozdrawiam
Podobno w Rosji jest ten lek nadużywany, mi ten lek w wyższych dawkach nie przypasował.
Toksyczną klomipraminę jadłem w dawce 450mg i dawała mi fajny efekt przeciwlękowy i przeciw-fobiczny.
Podsumowując wątpię żeby konwencjonalne antydepresanty , dawały jakiś efekt opoidowy czy euforyzujący efekt , ale czasami mocniej przeciwlękowo mogą zadziałać.
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.