Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 553 / 117 / 0
Po pierwsze jeśli masz jakąś treść pokarmową w żołądku, to %, a w szczególności piwo nie podrażni żołądka. Myślę, że takie 5 % piwo, nie jest dużym obciążeniem dla żołądka i wątroby. Wlewając je przed tabletkami sprawiamy, że zaczynają one się trawić- czyli wydzielać to co najgorsze czyli aldehydy kwasu octowego. Jeśli wspomożemy w tym czasie trawienie popijając czystą wodę to kolejny plus.
Pewnie pół h to zbyt mało by żołądek przerobił całość wypitego piwa, no chyba, że jest to jedna butelka,lecz już cześć pracy za nim.
Potem wrzucamy na to kefir, który zobojętnia, łagodzi negatywne działanie kwasu, który jest w żołądku i dopiero wtedy wrzucamy tabletki.
Dodatkowy plus jest taki, że % zaczynają już działań, a ich depresyjne działanie wzmocni kodeinę, która oczywiście popijamy colą najlepiej z kwasem fosforowym, który zobojętni źle działania sulfoshitu.
...i na to wszystko dużo wody ...
Na prawdę sądzę że to podstawa dla prawidłowego działania wątroby, trzustki i nerek przy tak CIĘŻKIM dlań zestawie.
Jeśli ktoś ten proces widzi inaczej chętnie podejmę dyskusję.
  • 3527 / 576 / 1
Ale mówili że thiocodin po nabiale słabo dziala
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 553 / 117 / 0
@Up kto tak mówił?
  • 282 / 2 / 0
ale wy pierdolicie , czym wy sie przejmujecie , spójrzcie rocznik 84 , 4 dychy w tym roku , zarzuciłem na czczo 4 browary 6% i teraz thiocodin 42 tabletki . i chuj z kefirami , jak chcecie mieć zdrowe jelite to dobre probiotyki z netu ze swansona mają dobre , + przed wrzuceniem pantoprazol , a czy cos się stanie , to właśnie nic się nie stanie , mi takie lajtowe 4 piwa , koniecznie przed kodą wzmacniaja zajebiście kodę i właśnie jej euforyczne działanie. ja propaguje ten mix , tylko że ktoś się ujebie 4 piwami a ktoś nie , lajtowa fazka i koda . jelita i tak macie spierdolone od thio , tak jak i ja , i czy se będziecie kefiry popijac to chuj wam da , to ja sie podpale a potem będę się gasił , potem znowu się podpalę . jak ćpacie trujecie się , ja sie z tym liczę , a wy kombinujecie. albo ćpacie albo macie zdrowe jelita , a mix bezpieczny , zarzucałem kode ze wszystkim co się da , nawet z barbituranami (luminal) , śmieszy mnie jakaś depresja oddechowa , to nie dla "fachowców" jak my . tyle co ja zmieszałem w życiu to jest chuj , wszystko ze wszystkim i wiecie co , przyjaciele mi umieraja, wieszają się , raka mają, pobiją na śmierć , a ja kurwa żyje a już mi się nie chcę . tyle wam powiem , nic nie cpali , nic nie brali , nie żyją , jeden po drugim . Jebana Loteria .

ps: nie ma czegoś takiego że coś zwiększa śmiertelność , czy cokolwiek . wszystko to loteria , tak jak te kefiry itp . można napierdalać 20 lat thiocodin i mieć zdrową trzustkę , a można raz zajebać i znależć się w szpitali . Przyjaciele mi umierają , czyści , wiek ponizej 38 lat .

Teraz dobrze weszła faza , po 4 browcach i thio , chwile poczekam i zajebie 8mg klona . i cały czas żyje i cały czas nic mi kurwa nie jest , a wiecie co ja kurwa nie mam odwagi się zajebać . Pozdro
  • 3 / / 0
Ostatnio wrzucalem 1050mg kody poprzednio kilkukrotnie też po 900mg i praktycznie żadnych efektów prócz lepszego odbioru muzyki, czym to może być spowodowane, że nie działa jak nalezy
  • 553 / 117 / 0
26 czerwca 2024benzowiec84 pisze:
ale wy pierdolicie , czym wy sie przejmujecie , spójrzcie rocznik 84 , 4 dychy w tym roku , zarzuciłem na czczo 4 browary 6% i teraz thiocodin 42 tabletki . i chuj z kefirami , jak chcecie mieć zdrowe jelite to dobre probiotyki z netu ze swansona mają dobre , + przed wrzuceniem pantoprazol , a czy cos się stanie , to właśnie nic się nie stanie , mi takie lajtowe 4 piwa , koniecznie przed kodą wzmacniaja zajebiście kodę i właśnie jej euforyczne działanie. ja propaguje ten mix , tylko że ktoś się ujebie 4 piwami a ktoś nie , lajtowa fazka i koda . jelita i tak macie spierdolone od thio , tak jak i ja , i czy se będziecie kefiry popijac to chuj wam da , to ja sie podpale a potem będę się gasił , potem znowu się podpalę . jak ćpacie trujecie się , ja sie z tym liczę , a wy kombinujecie. albo ćpacie albo macie zdrowe jelita , a mix bezpieczny , zarzucałem kode ze wszystkim co się da , nawet z barbituranami (luminal) , śmieszy mnie jakaś depresja oddechowa , to nie dla "fachowców" jak my . tyle co ja zmieszałem w życiu to jest chuj , wszystko ze wszystkim i wiecie co , przyjaciele mi umieraja, wieszają się , raka mają, pobiją na śmierć , a ja kurwa żyje a już mi się nie chcę . tyle wam powiem , nic nie cpali , nic nie brali , nie żyją , jeden po drugim . Jebana Loteria .

ps: nie ma czegoś takiego że coś zwiększa śmiertelność , czy cokolwiek . wszystko to loteria , tak jak te kefiry itp . można napierdalać 20 lat thiocodin i mieć zdrową trzustkę , a można raz zajebać i znależć się w szpitali . Przyjaciele mi umierają , czyści , wiek ponizej 38 lat .

Teraz dobrze weszła faza , po 4 browcach i thio , chwile poczekam i zajebie 8mg klona . i cały czas żyje i cały czas nic mi kurwa nie jest , a wiecie co ja kurwa nie mam odwagi się zajebać . Pozdro
Jedna sprawa: Proszę pomyśl o swoich nerkach.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.