Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 25 / / 0
nie dalem rady skminic rolek ale w zamian dostalem od lekarza psycho xD 2 50ki myopam'u. powiedzial ze jak nei pomoze to mam sie zglosic wtedy przepisze rolki. siegam po to ze wzgledu na: odstawienie fugi (po roku brania mega nerwy na detoxie) i trawy (po 5 latach palenia wzmaga masakre) + problemy z kobieta (zostawila mnie dla innego po 5 latach zwiazku) co razem do kupy powoduje ze po wypiciu jak np dzis 4 piastow ciemnych nei czuje zadnego efektu mimo ze od paru dni nie spie i nie jem.

nie wiem co jest ze mna ale za dobrze sie to nie zapowiada bo juz zaczynaja sie halucynacje i ogolne zaburzenia percepcji. slyszalem ze sniffem benzo sie lepiej wchlaniaja wiec ide zaraz zapodac. mam nadzieje ze w koncu po 6 dobach mnie to uspi bo jak nie to wykituje...
jak nei zadziala to za 2-3h opisze eventualne efekty. jak zadziala poprawnie to jutro bo planuje pospac.

pozdro

Edit: 14 lip 2011, 14:49

sory ze tak pozno opisuje ale nie bylo hypka wczoraj xD nie wiem. atak na server? xD
do tematu... bylem juz na podkladce 4 piwek jak juz wspomnialem. w polowie 5go lyklem jednak to bo sie dowiedzialem o tym ze bede palil jeszcze :) zapijajac piwkiem do konca. po godzinie bylo przynajmniej dziwnie. nie mialem sily dopic tego piwa. jak by wazylo z 30kg hehe. podnosilem z gleby lezac w fotelui nei moglem bo za ciezkie bylo. mega spadek sily.
jak juz mi sie udalo wyszedlem z ziomkiem zapalic. dziwnie sie chodzilo ale fajnie. ciezko ale miekko.
po trawce (malutka dawka bo 2g na 5 typa z gibla) koniec sily. oparlem sie o fotel w samochodzie i tylko ogarnialem co sie dzieje. brak sily nawet na gadanie ale... stan w jakim bylem byl delikatnie mowiac cudowny ;) fajny blogostan. po paru h oni juz trzezwi w pelni a ja dalej ubakany ubity upity naraz :D po 4h poszedlem spac jak dziecko. nastepnego dnia dalej czulem efekty przymulenia i wyjebki na wszystko.
w mixie pozytywne ale malo 2 pixy na pusty zoladek. to czego sie spodziewalem by bylo pewnie po 5 sztukach.

podsumowujac - i tak wole rolki. 4 sztuki i jest git bez mixa hehe.
dodam ze problem ze snem znikl o.O
pozdro.
Psychodelic Tripper.
DMT 4 Life
  • 266 / 19 / 0
ktoś tam powyżej pytał o zapodanie donosowe tetrazepamu, ale jednoznacznej odpowiedzi nie było. Mam rozumieć, że T. pod tym względem nie odbiega od ogółu benzosów tj. per nos = szybszy załadunek?
Ludzka morda to coś, co nakładasz jak wstajesz? Zespół nudy zdeptanych nawyków i orkiestra dęta.
  • 182 / / 0
właśnie, podbijam pytanie z góry. Znalazłem w domowej apteczce 3/4 opakowania 20'stki myolastanu i jesli ładunek ze szczura ma wejsc szybciej od powiedzmy 2 tabsow to chetnie sproboje. W sumie kwestia tylko jak zadziała to na sluzówke, bo to że wejdzie szybciej to można się domyślić. Wyżre nos? ;)
Byleby znów baka była jak dawniej, i byle apteka otwarta do pólnocy najmarniej
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
  • 420 / 2 / 0
Tetrazepam podany doustnie zaczyna dzialac bardzo szybko, po około 15 minutach mozna sie spodziewac efektow. Poza tym jak wiekszosc benzodiazepin ma bardzo dobra biodostepnosc przy podaniu doustnym, takze nie widze sensu wciagania/pukania/podawania per rectum czy jak kto tam jeszcze lubi.
  • 182 / / 0
Ok, czyli w zasadzie nie ma co walić w klame, zreszta moze przy odrobinie czasu wieczorem porównam jeszcze obie metody.
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
  • 182 / / 0
Sorry że post pod postem ale jestem zdeka zfazowany i ciezko mi wyczuc ktory guzik to ktory...
Co do Tetrazepamu - polecam. Za pierwszym razem tabletka pod jezyk, nic nie poczulem. Za drugim razem 2 skruszone w nos + pól godziny pozniej piwko i tuba MJ na dwie osoby - prawie brak kontroli nad nogami, zataczałem się jak po pól litra + euforia z dobrego palenia dawała bardzo przyjemny i miły efekt.
3 raz - na zejściu fazy z porządnego palenia MJ 2 tabletki myolastanu popiłem połową małego piwa. Brak kontroli nad jeszcze wieksza częścią ciała niż nogami, zataczanie po ścianach, przyjemnie. I dopiero przy ostatnim razie zrozumiałem co znaczą realistyczne sny ;) plus fakt że zamiast wstać do pracy, obudziłem się gdzieś koło 14 zamiast o 8.
Generalnie - do wziecia fajna sprawa, tylko dobrze żeby nastepny dzien był wolny. Albo wczesnie klasc sie spac :zzz:
  • 761 / 11 / 0
Jaki długo działa tetrazepam? Czy jego t1/2 jest wystarczająco długi, że dorzucony po 7h kumuluje się z poprzednią dawką?
Jeśli chodzi o długość działania to brałem cloranxen, jest on słaby, także z jakąś tam tolerką nie wiele czułem, ale się kumulował, kumulował i jak dojebałem któregoś dnia i wypiłem na to 2 setki wiśniówki to miałem chyba jeden z dwóch najlepszych benzo-alko stanów (drugi po 50mg diazepamu i 0,7 wina)...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 420 / 2 / 0
Bardzo przyjemnie zaskoczył mnie dzisiaj tetrazepam. Około 13 wziąłem 50 mg i mimo że dawka minimalna zadziałał o wiele lepiej niż wczorajsze 15 mg bromazepamu, a co ciekawe nie odczułem praktycznie działania zwiotczającego mięśnie tylko bardzo przyjemne uspokojenie i stosunkowo silne działanie przeciwlękowe, które nadal się utrzymuje na stałym poziomie mimo że od wzięcia minęło około czterech godzin. Do tego żadnego zmulenia i nadmiernej senności, braku kontroli nad nogami itp jak ktoś wyżej napisał. Wcześniej brałem tetrazepam tylko w miksach z kodą i innymi benzo, solo nie chciałem go brać ze względu na najsilniej zaznaczony komponent zwiotczający mięśnie którego specjalnie nie potrzebowałem a tutaj takie ładne zaskoczenie. Pewnie teraz trochę częściej poużywam tetrazepamu.
  • 221 / 2 / 0
najlepsze benzo jakie jadlem.po 150mg w malych odstepach po 50 zarzucajac, jadac samochodem czulem sie jakbym plynal i ten chill, mioodzioo a juz nie mowie jak fajnie sie komponuje z tramcem lub koda :*)
tylko ze drogie bo za opakowanie 20x50mg zaplacic trzeba ok. 27zl ale warto ! zupelnie inny profil dzialania i przeciwlekowo tez dobrze sie spisuje
Uwaga! Użytkownik Operator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 3 / 0
Popieram jak dla mnie benzo 1 klasa. Pamięć absolutna po 4x50=200, przy praktycznie zerowej tolerce na benzo.

Próbowałem kiedyś też 150 mg terazepam + opakowanie thicodinow chyba 150 MG kody = niesamowisty błogostan, ta trzeźwość umysłu i ten niesamowity chilout. Polecam zdecydowanie, ale dawki do 4-5 tabsów max + ewentualnie jakieś kilka klonów lub koda. le imho koda + tetrazepam = wspaniała faza, niby taka delikatna a ma swoją magię.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.