Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 232 / 16 / 0
Fajnie rozluźnia mięśnie, próbował ktoś wąchać to? Podobnież szybciej wchodzi, a mi nie zostało dużo tego i nie chcę zmarnować :blush:

I czy wszystkie benzo można dawać pod język i wchłaniają się przez śluzówkę?
  • 18 / / 0
łączył ktoś z dxm?
Uwaga! Użytkownik DextrometorphaniHBr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nie łączyłem. To benzo jest rzadko przepisywane. Ja dostałem po kontuzji kręgosłupa z tym poszedłem, a dodatkowo wspomniałem o insomnii. Pan piguła przez chwilę się namyślił i przepisał to coś niewiadomego pochodzenia. Patrze kątem oka o co kaman, byle tylko nie neuroleptyk. Dopiero po wyjściu byłem zadowolony, że skosztuje czegoś nowego. Przy wysokiej tolerce 200mg miło mnie zaskoczyło. Klony kryją się ze swoją miorelaksacją i to wyciszenie coś pięknego.
  • 420 / 2 / 0
@Zyziu musiales przedstawiac jakies zaswiadczenia ze miales kontuzje kregoslupa, chetnie bym sie po to przeszedl do rodzinnego bo to jedyne benzo jakiego nie probowalem, alpre daje bez problemu ale tetrazepam to inny target raczej
  • 1743 / 25 / 0
tetra fajnie rozluźnia, mój ojciec bierze tetraratio, bo ma problemy z odcinkiem lędźwiowym kręgosłupa...
100mg (2 tabsy) na 300 kody bardzo miło się komponuje, innych działań tej benzo nie odczułem (chyba) :-p
  • 1 / / 0
DextrometorphaniHBr pisze:
łączył ktoś z dxm?
Tak, tetra sprawia jedynie, że nie ma takiego tragicznego zejścia po dxmie i w moim przypadku likwiduje też drgawki spowodowane dxmem.
  • 413 / 4 / 0
Orientuje sie ktos czy tranksene powiedzmy 50 mg +6 mg klona +150 karba gen nie skonczy sie senną zwałą??
Siste, viator!
  • 1 / / 0
tetrazepam jest swietny :) dobrze dziala jezeli nie mozna spac po fecie. rozluznia, odstresowywuje i daje poczucie komfortu :)
  • 225 / 1 / 0
On jest świetny. Dziś poleciał mix 1tbs claritin potem 200mg tetrazepamu, potem 150mg Kody i browarek. Jest cudnie tylko boję się o oddech trochę. Ale i tak jest pięknie :-)
Porycia mistyczne
  • 1743 / 25 / 0
200mg tetra w tym mixie to nawet za dużo, ja bym dał 100mg tetra, za to nie 150 a 300 kody :-D
Ogólnie o oddech się nie martw, tetrazepam to jedna ze skrajnych benzo, mało opiera się na podstawowych podstawnikach dlatego działa znikomo uspokajająco czy przeciwlękowo, za to jest świetna na rozluźnienie ;-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.