Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Przyjebałem speedwaya z dopalaczy, baba mówiła że jakiś nowy skład (ni chuja w klame nie przyjebiesz) troche białego w takim czarnym karmelu (smakuje jak kawa) powiem że w końcu to jest to, zaaplikowałem o 21 do teraz 11:27 jestem nakręcony i to bardzo. Dodam że nie mam 16lat i ogólnie przyjmowałem już wszystko: amfa,thc,lsd,dropsy nawet koke. Najlepszą zabawę miałem po LSD (2x i więcej nie biorę, za faaajne- jebany kwas) ogólnie z "twardych" narkotyków to już z 3 miechy nic, ryją czapkę nie ma co się oszukiwać, zioła nie pale więc widze co się dzieje. W dopalaczach i innych badziewiach brałem: cheery (dla mnie za słabe, 30zł- wciągniete na raz i poszedłem spać po 4h) Freenzy czy LDV (smartsklep, pakują po 2 tabletki, szczerze dla kogos kto miał maratony z fetą i czuje się na "zaawansowanego" lub średniego, tylko 2 tabletki na raz, czytałem że kopie przyjebałem 1 na pierwszy raz, NIC ZERO następnie, 1,5 tabsa -2 jest zajebista bomba, taka najlepsza bomba trwa około 20-30min, samo wchodzi z 40-50min trzyma krótko 4-5 godz, po tym czasie czuje się że schodzi i nagle normalny człowiek, oczy przez 5h to same źrenice ;/ 30zł ogólnie ujdzie ale koszt duży jak na taką krótka bombeczke. No i dzis ten speedway 25zł- jest DOOOOOBRZE nie jak po fecie, siedze już 14h na tym, powieki nie zamkną się jeszcze długooo. Miłe zaskoczenie, bomba podobna jak na władku, serce bije, oddech jest oczy też ale nie pocę się, nie ma zjazdu masakrycznego. Koniec z władkiem jak za 25zł polecam to główno, jeszcze dodam edita kiedy "zszedłem" i jakie to zejście:P

A teraz pytanie: kwas LSD wiem że po 3h mogą mnie cmoknąć w dupe testy (ostatni raz pare mc temu) po władku test 3 dni i mam przejee, od paru miesięcy wpadałem po nim na chatę starzy nic nie czaili(raz stary palną że się chyba czegoś nawciągałem, olewka temat zamknięty) Do dziś kurwa ;/ władka już od paru mc nie mam w sobie, ale dzis ten speedway. do domu wchodze po 12 godzinach, stara je śniadanie, a ja nafurany siadam i gadka do niej(taka pojebana jak na zwała) stara się patrzy, myśle- jesteś pojebany że starą do stołu jak nafukany... i tekst " jesteś jakiś pobudzony, coś brałeś" zmyłem szybko że jeszcze nawalony jestem i dopiero kaca będę miał, średnio chyba to łyknęła, wyszła na miasto. 24lata i na jakimś pseudo zjebstwie stara się skumała, bomba nie? Chodzi mi multitest po głowie, jak wróci do domu. Sedno, czy ten zjebany test może wykryć tego dopalacza. wykrywa:thc,amfe,hasz i jakieś 3 badziewia jeszcze. W tym głównie jest chyba BZP, test powinien wyjść negatywny? czy jednak bzp może coś namieszać? I czy już mam faszować test? ile ja to pisałemmmm, polecam :D
  • 269 / 4 / 0
Re: Testy
Nieprzeczytany post autor: 5zł »
24 letni chlopczyk i mama robi testy %-D
  • 983 / 16 / 0
Opij się wody i wpierdalaj furosemid...
Bez jaj człowieku, jakieś gówno z dopalaczy i robisz problem, srać to, raczej wyjdzie negatywny a jak pozytyw to co? :rolleyes:
Powiedz, że ci piwo dziwnie smakowało, jak masz taką nadopiekuńczą mamę to wymyśli że coś dosypali i nie pozwoli ci się spotykać z kolegami złymi ćpunami i tyle.
  • 0 / / 0
Tu nie chodzi o to ile kto ma lat, tylko jak potem będą na Ciebie patrzeć. Mam kumpli po takim czymś i nie jest cool , jeszcze trzyma ;] nie brać całego.
  • 182 / 6 / 0
Ja pierdole. Albo jestes cpunem i bierzesz to z calym dobrodziejstwem inwentarza (tarzanie sie po dworcach, HIV, HCV, robienie lachy za dzialke) albo przestan cpac i zacznij chodzic na Oaze.
  • 0 / / 0
Ja tak samo bralem tego speed waya z kumplem, po 16 lat mamy. najpierw o godz 10 zajebalismy 1 na 2, kuuurwa wypier kosmiczny pare godzin mnie trzymalo. ale potem kumplowi sie ujebalo zeby isc na cala noc po miescie po lazic ;] psiarnia nas malo nie zawinelo... eh.. po 2 speeda poszlismy do odpalaczy raps1998 przykro mi ale chyba cie przywacili z tym speed wayem. tez dostalem te jebane czarne gluty tak sie nawkurwaiem ze ja pierdole ale ten co bralem za pierwszym razem byl dobry normalny proszek brazowo bialy a w tym gownie troche proszku i czarna maz ;/;/ dobra mniejsza z tym do rzeczy: Zarzucalismy tego speeda przed wczoraj a w poniedzialek mam miec testy bo starsza sie zciela. Co musze jesc co robic zeby mi nie wykrylo? Ja to mysle ze mi na fete zrobi ale i tak sie sram :D prosze o szybka odpowiedz
  • 33 / / 0
Re: Testy
Nieprzeczytany post autor: Haos »
Ja pier... po tym forum widze ze niektore ĆPUNY to juz naprawde mózgu nie mają, temat wałkowany 100 razy nie ma testu na dopalacze a ci sie nadal pytaja :nuts:

@down
wydaje mi sie ze koles na serio sie pyta.
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2010 przez Haos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 182 / 6 / 0
Nie widzisz, ze to jebany wkret (1 post).
  • 0 / / 0
gokiburi pisze:
Nie widzisz, ze to jebany wkret (1 post).
ty jestes czlowieku jakis kurwa uhniety.. na chuj bym sie pytac mial jak by problemu nie bylo? Specjalnie konto robilem zeby napisc. Dzieki Haos troche mnie uspokoiles ;] kumpel jelop mi nawkrecal ze mi moze wyjsc w testach na fete ;O
  • 5 / 1 / 0
Witam wszystkich. Mam nadzieję że pomożecie mi się uporać z poniższym problemem...
Dzisiaj się dowiedziałem, że jutro w szkole mam badania krwi (technikum). Problem polega na tym że mogą coś w tej krwi znaleźć ;P

Podobno witamina c pomaga wyeliminować THC z krwi. Ale w mojej krwi płyną sobie też inne substancje ;D
Co zrobić żeby zlikwidować z krwi 'resztki' dopalaczy, fety i extasy?
Jeśli by ktoś znał odpowiedź dotyczącą tytexu to też poproszę, ale to już mniej ważne.

Z góry dziękuję :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.