Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 68 / 6 / 0
Nie mogę edytować posta więc uzupełniam obiecane informacje i robię update do powyższego posta, dokładnie do punktu nr. 2.

Działanie rekreacyjne 40mg zerowe, nie poczułem kompletnie nic a czekałem cierpliwie aż substancja osiągnie max stężenie w surowicy. Zostały mi 3 tabletki tego Signopam'u i nie wiem co z nimi zrobię. Gdybym był niehumanitarny i nie kochał swojego psa, to pewnie jemu bym podał, może chociaż u niego nastąpiłaby jakaś poprawa nastroju.

Jak ktoś ma pomysł z czym te 3 tabletki zmiksować żeby je zużyć, to jestem otwarty na propozycje. Generalnie odradzam. Już klorazepat, który uważam za słabiznę to przy tym wypada jak kosa.

Podsumowując - jak komuś przypadkiem wpadnie w ręce jak mnie, to nie zaszkodzi spróbować (co człowiek to inny organizm i inna reakcja), jednak moja ocena potencjału rekreacyjnego/wyluzowania/lekkiej euforii itp. temazepamu jest zerowa. PS z ciekawostek ziomek, który mi to dał przy okazji innych zakupów twierdził, że wchodzi i działa podobnie do OXY :uwaga: Teraz mnie namawia na Elvanse, 50 mg. Mam dostać sampla na próbę, niby bije na głowę medikinety i inne ...fenidaty. Zobaczymy. Sorki za offtop.
  • 187 / 63 / 2
@masterp213 temazepam głownie nasennie działa, lekkie działanie przeciwdrgawkowe temazepam posiada, więc może do jakiś mixow ale mocno wątpie żeby jakoś sie sprawdził, już lepiej nie ryzykować i przy jakimś tramadolu dorzucić klona. co do elvanse - to jest lek na adhd, który został zaprojektowany tak aby nie nadawał sie do ćpania, przy 50mg wytworzy ci sie jakieś max 20mg dextroamfetaminy... myśle, że twój ziomek robi cie w chuja

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 68 / 6 / 0
@Devixo Miałeś rację, stestowałem tego sapmpla - kapsułkę Elvanse 50 mg i do ćpania to się nie nadaje. Natomiast uważam, że to dobry środek dla osób wykonujących pracę umysłową (w moim przypadku to programowanie). Na kilka godzin widocznie poprawił koncentrację i dodał nienachalnie energii (a w czasie testu jednak w obiegu krążyła wtedy jeszcze w mojej krwi reszka alpra, pregi, broma i reszta tych nieszczęsnych tabletek temazepamu). Z mojej perspektywy z pewnością jako boost do pracy jest to lepsze niż preparaty z fenidatami, które testwowałem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.