Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 68 / 6 / 0
Nie mogę edytować posta więc uzupełniam obiecane informacje i robię update do powyższego posta, dokładnie do punktu nr. 2.

Działanie rekreacyjne 40mg zerowe, nie poczułem kompletnie nic a czekałem cierpliwie aż substancja osiągnie max stężenie w surowicy. Zostały mi 3 tabletki tego Signopam'u i nie wiem co z nimi zrobię. Gdybym był niehumanitarny i nie kochał swojego psa, to pewnie jemu bym podał, może chociaż u niego nastąpiłaby jakaś poprawa nastroju.

Jak ktoś ma pomysł z czym te 3 tabletki zmiksować żeby je zużyć, to jestem otwarty na propozycje. Generalnie odradzam. Już klorazepat, który uważam za słabiznę to przy tym wypada jak kosa.

Podsumowując - jak komuś przypadkiem wpadnie w ręce jak mnie, to nie zaszkodzi spróbować (co człowiek to inny organizm i inna reakcja), jednak moja ocena potencjału rekreacyjnego/wyluzowania/lekkiej euforii itp. temazepamu jest zerowa. PS z ciekawostek ziomek, który mi to dał przy okazji innych zakupów twierdził, że wchodzi i działa podobnie do OXY :uwaga: Teraz mnie namawia na Elvanse, 50 mg. Mam dostać sampla na próbę, niby bije na głowę medikinety i inne ...fenidaty. Zobaczymy. Sorki za offtop.
  • 204 / 69 / 2
@masterp213 temazepam głownie nasennie działa, lekkie działanie przeciwdrgawkowe temazepam posiada, więc może do jakiś mixow ale mocno wątpie żeby jakoś sie sprawdził, już lepiej nie ryzykować i przy jakimś tramadolu dorzucić klona. co do elvanse - to jest lek na adhd, który został zaprojektowany tak aby nie nadawał sie do ćpania, przy 50mg wytworzy ci sie jakieś max 20mg dextroamfetaminy... myśle, że twój ziomek robi cie w chuja

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 68 / 6 / 0
@Devixo Miałeś rację, stestowałem tego sapmpla - kapsułkę Elvanse 50 mg i do ćpania to się nie nadaje. Natomiast uważam, że to dobry środek dla osób wykonujących pracę umysłową (w moim przypadku to programowanie). Na kilka godzin widocznie poprawił koncentrację i dodał nienachalnie energii (a w czasie testu jednak w obiegu krążyła wtedy jeszcze w mojej krwi reszka alpra, pregi, broma i reszta tych nieszczęsnych tabletek temazepamu). Z mojej perspektywy z pewnością jako boost do pracy jest to lepsze niż preparaty z fenidatami, które testwowałem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.