Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1511 / 529 / 0
No to jak źródło sprawdzone to wiesz co masz chyba XDDD substancja się nazywa kryształ z tego co rozumiem?
  • 4 / / 0
Ogólnie to jest powiedziane że to "stara India" i u mnie na to szyba wołają
scalono - nv13
Wiesz co, źródło jak źródło bo pewnik ale mi chodzi bardziej o to żeby ktoś napisał co to za substancja dokładnie? Albo pi razy drzwi
  • 1511 / 529 / 0
Nie ma opcji. Ten temat ogólnie nie ma za dużo sensu, bo na odległość i po opisie to niewykonalne, mogły to być naprawdę różne rzeczy, substancji w krysztale masz naprawdę, naprawdę sporo. Można z jakąś tam dozą pewności czasem coś stwierdzić, ale to byś musiał napisać o wiele więcej detali oraz wrzucić zdjęcia, no i w pełni to bym odpowiedziom wtedy i tak nie ufał.
  • 4 / / 0
Zdjęcia mogę lada moment wrzucić, a o jakie szczegóły pytasz? Mi to też kurwa ciężko cokolwiek stwierdzić bo mam na to tolerke wyjebana, od wczoraj mi solo 5 pękła także wiesz..
  • 1511 / 529 / 0
Ja nie pytam, bo ja nie jestem w stanie zdalnie po zdjęciu nic stwierdzić. Mówię tylko, że jeśli chcesz, aby ktoś inny to zrobił, to bez zdjęcia i większej ilości detali nidyrydy. A szczegóły no to chyba jasne, konsystencja, kruchosc, wilgoć, zapach, nie wiem, nie znam się. Wszystko co jesteś w stanie powiedzieć, a czego nie uchwyci zdjęcie. Im więcej tego dasz, tym większa szansa, że ktoś dobrze trafi.
  • 0 / / 0
Siema, dzis dostalem nowy sorcik.
Przezroczyste wrecz krystaliczne grudy z bialym nalotem (zostaje na torbie). Mega latwo sie kruszy (w palcach bez problemu wieksza na pol). Konsystencja potem cos ala maka? Mega sypki i ciezko zrobic dlugiego cienkiego lajna. Minimalnie daje po nosie ale mija po chwili. Splywu prawie ze nie ma a jak juz sie pojawia to jest bardzo znosny. Zamiast gorzkiego to nie wiem w zasadzie jaki ciezko opisac. Nie wypierdala mocno zrenic, daje speeda w chuuj. Puscilem techno to nogi same lataja i rece. Prawie 0 euforii. Po innych po polozeniu sie do lozka czulem jak rozplywam sie a tu wyjebka energii. Nie zapycha nosa ale jest mega szczekoscisk. Po ok 3h od lajna normalnie zjadlem. Co to moze byc?
  • 1 / 1 / 0
Moim zdaniem mogłeś trafić na "Pico" bardzo popularny narkotyk w Czechach, właśnie ze względu ów siły i Energi a małych reakcji niechcianych (źrenice, tiki ect.) Tylko szczęki bolą na następny dzień dwa bo na fazie są tak ściśnięte jakbyś miał przyjąć co najmniej dwa proste 😅
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.