Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1511 / 528 / 0
No to jak źródło sprawdzone to wiesz co masz chyba XDDD substancja się nazywa kryształ z tego co rozumiem?
  • 4 / / 0
Ogólnie to jest powiedziane że to "stara India" i u mnie na to szyba wołają
scalono - nv13
Wiesz co, źródło jak źródło bo pewnik ale mi chodzi bardziej o to żeby ktoś napisał co to za substancja dokładnie? Albo pi razy drzwi
  • 1511 / 528 / 0
Nie ma opcji. Ten temat ogólnie nie ma za dużo sensu, bo na odległość i po opisie to niewykonalne, mogły to być naprawdę różne rzeczy, substancji w krysztale masz naprawdę, naprawdę sporo. Można z jakąś tam dozą pewności czasem coś stwierdzić, ale to byś musiał napisać o wiele więcej detali oraz wrzucić zdjęcia, no i w pełni to bym odpowiedziom wtedy i tak nie ufał.
  • 4 / / 0
Zdjęcia mogę lada moment wrzucić, a o jakie szczegóły pytasz? Mi to też kurwa ciężko cokolwiek stwierdzić bo mam na to tolerke wyjebana, od wczoraj mi solo 5 pękła także wiesz..
  • 1511 / 528 / 0
Ja nie pytam, bo ja nie jestem w stanie zdalnie po zdjęciu nic stwierdzić. Mówię tylko, że jeśli chcesz, aby ktoś inny to zrobił, to bez zdjęcia i większej ilości detali nidyrydy. A szczegóły no to chyba jasne, konsystencja, kruchosc, wilgoć, zapach, nie wiem, nie znam się. Wszystko co jesteś w stanie powiedzieć, a czego nie uchwyci zdjęcie. Im więcej tego dasz, tym większa szansa, że ktoś dobrze trafi.
  • 0 / / 0
Siema, dzis dostalem nowy sorcik.
Przezroczyste wrecz krystaliczne grudy z bialym nalotem (zostaje na torbie). Mega latwo sie kruszy (w palcach bez problemu wieksza na pol). Konsystencja potem cos ala maka? Mega sypki i ciezko zrobic dlugiego cienkiego lajna. Minimalnie daje po nosie ale mija po chwili. Splywu prawie ze nie ma a jak juz sie pojawia to jest bardzo znosny. Zamiast gorzkiego to nie wiem w zasadzie jaki ciezko opisac. Nie wypierdala mocno zrenic, daje speeda w chuuj. Puscilem techno to nogi same lataja i rece. Prawie 0 euforii. Po innych po polozeniu sie do lozka czulem jak rozplywam sie a tu wyjebka energii. Nie zapycha nosa ale jest mega szczekoscisk. Po ok 3h od lajna normalnie zjadlem. Co to moze byc?
  • 1 / 1 / 0
Moim zdaniem mogłeś trafić na "Pico" bardzo popularny narkotyk w Czechach, właśnie ze względu ów siły i Energi a małych reakcji niechcianych (źrenice, tiki ect.) Tylko szczęki bolą na następny dzień dwa bo na fazie są tak ściśnięte jakbyś miał przyjąć co najmniej dwa proste 😅
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.