Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1756 / 239 / 0
To może być mefedron
Tak jak i 10 innych ketonów.
  • 5 / / 0
Siemanko, prosiłabym kogoś kto po opisie byłby w stanie rozpoznać z czym miałam do czynienia ostatnim razem.
Białe grudy, bardzo łatwo rozprowadzające się w wilgotny proch.
Przy podaniu sniff nie czuć w nosie nic ani pieczenia ani zapachu. Po dostaniu do buzi-dziwne mrowienie.
Chwile się ładowało i normalnie euforia pobudzenie, gadatliwość tutaj nic nie pożądanego się nie działo. Tylko najbardziej zdziwił mnie czas działania.
Ostatnia dosyć mała zjadłam koło 2.30 i trzymało mnie takie wystrzelenie do 14/15. Wcale nie odczuwałam tego jak schodzi tylko cały czas stymulację. Od tej ostatniej brak chęci na dorzutkę. Nie wiem co jeszcze mogę powiedzieć aby ułatwić chociaż trochę rozpoznanie.
Z góry dziękuję
  • 28 / 3 / 0
(jak coś to post przeniesiony na ten wątek, wcześniej myślałem że piszę o substancji metopodobnej ale ludzie mi napisali że to pewnie jakiś keton) siema ostatnio od dila dostałem jakiś lepszy sztynks, typowy kryształ więc wrzucam to tutaj bo nie wiem gdzie indziej. Nie wiem czym ten kryształ był ale jeśli chodzi o wygląd to półprzezroczysty, biały, rozmiar nieco mniejszy od kulki groszku, a cena klasycznie 50 za sztukę. Piszę to bo pierwszą kreskę wziąłem większą z kumplami bo poprzednie partie były słabe i brały od około 250mg więc sypnelismy takie dobre 150 na osobę. 3 minuty i uczucie lekkości/lekkiej lewitacji i teraz to co mnie martwi - pojawiła się trzęsiawka oczu. Nie jestem wyjadaczem i prochy ruszam tylko do końca tego roku z pewnych powodów a potem tylko zioło więc nie wiem czy to normalne. Jeśli ktoś nie wie o co chodzi z tą trzęsiawką to było tak jakbyś raz spojrzał oczami w lewo, raz w prawo ale bardzo szybko i nie mogłem tego kontrolować. Rozmywał mi się przez to obraz i przez pierwsze 10 minut od kreski nie ustawało. Kumple mieli to samo ale mniejsze. U mnie było to bardzo mocno widać bo matka jednego z nich poznała po naszej gadatliwości i przede wszystkim po moich, jak ona to powiedziała "latających oczach" że ćpaliśmy. Wie ktoś jaka substancja wywołuje takie coś? To było spowodowane z pewnością zbyt dużą dawką, ale i tak nie spodziewałem się takiego mechanizmu. To było jakieś przestymulowanie nerwów w źrenicy czy jaki ciul?
  • 507 / 194 / 1
Dobra tu już ci mogę napisać,że meta to nie była ,a jakiś betaketon.mety nie znajdziesz w detalu w takiej cenie.
Coś w rodzaju latających oczu miałem raz po 3 mmc,ale nie 10 minut i nie jakoś mega natrętnie.
Za to po klefedronie miałem dokładanie tak jak wyżej opisujesz.Oczopląs na całego
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / 3 / 0
Przejrzałem sobie na narkopedia działanie każdego betaketona i doszedłem do wniosku że był to na 90% klefedron/kleksedron. Poczytałem co ludzie piszą ogólnie o ketonach i doszedłem do wniosku że p***dole - jutro przedostatni dzień tej przygody. Ostatni raz wezmę ketony po świętach pewnie na Sylwka bo już się z ziomkami umówiłem ale więcej nie ma bata i im też przemówię do rozsądku, bo już te ketonowe ścierwo zaczęło mnie zjadać. Na początku fajnie się gadało na wszystkie tematy a teraz coraz mniej chętnie się udzielam w rozmowach i zrobiłem się w opór chciwy na kolejną ściechę. Jeśli czyta to ktoś kto nie brał ketonów - nie próbuj. Jeśli czyta to osoba która żyje z nimi długo - współczuję.
  • 0 / / 0
Witam, zaopatrzyłem się u dilla od którego zawsze biorę 💎 w takie coś, mówił, że to kryształ ale z powodu braku jakiegoś półproduktu jest troszkę inne działanie i wygląd. Szczerze jestem zawiedziony, brak jakiejkolwiek euforii tylko uczucie szybszego bicia serca i tak ciężej na klatce piersiowej jakby się oddychało. Zapach - kwaśny? Smak - słono - gorzki? Co to może być? Jest dużo lżejsze od kryształu ale działanie mnie nie zadowala, przy pierwszych kreskach nadpobudliwość lekka i gadatliwość/chęć do rozmowy, po jakimś czasie poza uczuciem pobudzenia brak innych objawów. Źrenice bez zmian ale u mnie rzadko kiedy źrenice reagują.

Pozdrawiam :)

[ external image ]
[ external image ]
  • 4 / / 0
Co to może być za substancja, lekko znieczula nos, słonawy smak, lekki zapach niezbyt drażniący, forma kryształu ale nie rozpryskuje sie tak bardzo jak zazwyczaj, raczej tak jakby kruszy sie jak proch ale to kryształ. W działaniu lekka euforia i minimalny speed
  • 5 / / 0
Co to może być za keton, był on głównie euforyczny, rozlewał bardzo i ogolnie mega chill
Dziwne ze był niebieski ale był kozak
https://streamable.com/00i7tc
Myślicie ze to 4cmc/cec?
  • 0 / / 0
ktoś jest mi w stanie podpowiedzieć co to do chuya jest? ziomek wstał rano do roboty i zobaczył że jakiś gość śpi w jego samochodzie (nie zamykał na noc bo nie czuł takiej potrzeby XD) przegonił chłopa i się okazało że coś takiego zostawił, z wyglądu przypomina kryształ a rozkruszyć się tego nie da bo jest takie lepkie, próbowaliśmy tego i nie mam nawet pomysłu do czego to przyrównać (fazy zero a serce napierdala, tzn no coś tam czuć ale cholera wie co) [ external image ] [ external image ] wali to chemią taką że nigdy w życiu czegoś takiego nie czułem a trochę człowiek substancji przerobił, mimo wszystko od niczego nie czułem zapachu który by mnie zbierał na wymioty a to tak śmierdzi.. Wyglądowo jak na moje po "rozdrobnieniu" płatki jak z pasty fety którą kiedyś jadłem i była zajebista a to z 20 poziomów niżej jak chodzi o jakość
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2023 przez kebabciu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1888 / 422 / 4
14 października 2023szbaranek pisze:
Siemka, podobno to mef ale nie jestem pewien. Dzięki za pomoc
19 października 2023Czoug pisze:
@szbaranek wygląda jak jakiś kiepskiej jakości keton - najprędzej obstawiałbym 3CMC

mefedron ani meta tak nie wyglądają
19 października 2023nCuX pisze:
To może być mefedron
Tak jak i 10 innych ketonów.
to może być mef... ( z obrazka to sobie każdy może wróżyć wiadomo )
jeśli jeszcze pachnie specyficznie ( ten żółtawy pachniał taką ala rybą zmieszaną z buchem mj )

ten żółtawy był dość mocny ( tak, tez znieczulał ), jednak sadzę iż deko nieudana reakcja zwł, kiedy właśnie ten żółtawy zapychał kichawę, w przyrównaniu chociazby do przeźroczystego ( mlecznego ) ryżu... z którym nigdy nie było problemów

za czasów "legala" miałem przyjemność czy nieprzyjemność patrzeć jak właśnie z metyloaminy powstaje tego typu wytwór.

bardzo specyficzną cechą tego typu wytworu było to, że po około tygodniu stania w CIEPŁYM miejscu, zaczynał się robić mokry.

przeźroczyste kryształy tego efektu nie doświadczały.
DXM
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.