Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
63
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
170
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 486

ODPOWIEDZ
  • 4965 / 871 / 0
Osobiście nie miałem problemu, a odwiedziłem 4 apteki, dostęp do małych jak i dużych paczek. Ale inni użytkownicy raportowali o brakach w hurtowniach.
  • 3 / / 0
W tamtym tygodniu wszystko było i nie słyszałem o brakach, ale malutkie miasto i pewnie tylko ja kupuje tak namiętnie thiocodin.
  • 62 / 21 / 0
Chyba jeden z dłuższych braków thiocodinu, na szczęście wrócił już do aptek <3
  • 3476 / 737 / 9
300 antka dzisiaj. Mam wrażenie, że pogrzało tak samo jak 150. Wypełniło mi tyle slotów w receptorach ile zdążyło się odblokować. Reszta chuj.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2532 / 602 / 0
Ja dzisiaj 200mg i.v tramca,ale słabo poklepało,więcej nie wale tego i.v,znacznie lepiej dziala jedzone i marny wjazd ma ta ifałka,bez sensu.No i jakos niedawno 200mg tramca zjedzone i 240 kody.Czuje się w porządku.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3476 / 737 / 9
A powinieneś się czuć zajebiście. Waliłeś iv tego miętowego trampka?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 25 / 9 / 0
A mi właśnie dzisiaj aptekarz powiedział że mają braki preparatów z kodą w hurtowniach i jutro nie będzie nic dla mnie miał (zawsze odkłada).
Normalnie bym się nie przejął bo mieszkam w stolicy województwa i aptek mam jak lodu, ale ostatnio (we wrześniu) taka sytuacja utrzymywała się przez ponad miesiąc aż dosłownie nigdzie nic nie zostało. Jedna jedyna apteka, która porobiła zapasy, godzinę jazdy ode mnie nie chciała mi sprzedawać codziennie, a już na pewno nie kilka razy dziennie, więc byłem na przymusowym odtruciu. xd
  • 2952 / 249 / 0
Ja dzisiaj strzał 150mg z Antidolu, porobiło średnio jeśli nie słabo, nawet wjazdu nie uświadczyłem, ale zaspokoiłem fetysz igieł na pewien czas. Dojedzone 240mg z Thio trochę zbiło wkurwa i jest jako tako.

Nie walcie kody iv, to niebezpieczne jak się nie wie co sie robi.
  • 85 / 30 / 0
@tur3k
O proszę czyli nie tylko ja waliłem kodę iv z Antka ;)
O dziwo, na prawdę „czuć” to „coś” podczas wtłaczania, jednakże u mnie chyba było to powodowane właśnie zaspokojeniem igłowego fetyszu.
Swoją drogą, waliłeś z pompki 10 ml? Ile roztworu Ci wyszło w mililitrach z tych 150 mg kody? Ja to 150 mg rozbiłem na dwa strzały, po 10 ml każdy, ale to było dawno i tylko mi się śniło.
Uwaga! Użytkownik LittlePossessedRock nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 117 / 34 / 0
Ostatnio od biedy filtrowałem kodę ściereczką z mikrofibry i powiem, że to zajebista metoda jest. Można złapać za rogi, docisnąć i raz dwa mamy pięknie przefiltrowane do sucha. Nic nie ma prawa sie rozjebać albo wyciec. Oczywiście zmoczyć szmate najpierw, żeby ambrozji zbyt dużo nie wypiła.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.