Kary są cieżkie za narkotyki, 15 lat więzienia niby, a więzienia pewnie fatalnej jakości, pierdolona policja czasem niby udaje sprzedawców narkotyków zeby wrobić kupujących. Najlepiej niby u czarnych załatwiać albo u barmana.
Ponadto jest powszechny czarny rynek leków na recepte i można adderall, tramadol, benzo kupić..
[cut]
O łączenie dragów z lekami, pytaj w odpowiednich działach. Mając zaburzenia schizotypowe, powinieneś sobie darować ćpanie / jarekjurek
:yay:
Na tej plaży jest szansa,że kupicie.
https://youtu.be/T7lXJYIdLuQ
Kary są drakonskie, często tłuką w więzieniu, jak ktoś lubi.
Co do narkotyków tak nie karali póki turyści jak Anglicy w Krakowie nie odpierdalali maniany.
Później ostro zaostrzyli kary wcześniej było głupi turysta płaci to dobrze(seks turystyka) i niech cpa ostro jest zysk.
Jednak aby uspokoić walki uliczne musieli tak zrobić.
Są też takie dzielnice,że policja przymyka oko jednak za blanta można dostać 50 batow czasem publicznych.
Niby od grudnia mają wrócić do większej wolności by kasę trzepac.
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
Z narko nie ma co kombinować bo można średnio skończyć.
Ja podpity zapytałem sprzedawcy na takim straganie wielkim o zioło, to mnie zaprowadził na tyły swojego stoiska, wyjął worek taki po ziemniakach i mi pokazuje jebany jakieś zielsko - oczywiście to weed nie był ale liczył, ze jakiś niekumaty turysta i może łyknie.
A ze o weed mi chodziło na pewno zrozumiał bo mrugal okiem i gadał Jamajka Jamajka
O jakieś cięższe rzeczy nawet nie próbowałem pytać.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.